Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şehitlerimiz için yas tutuyorlar

Zeytin Dalı Operasyonu ile Suriye sınırında destan yazan kahraman Mehmetçiğe, herkesden olduğu gibi sosyeteden de büyük destek var.
Sosyetenin ünlü isimleri, Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için hepimiz gibi gözyaşı döküyor.
Şehit acısını sosyal medyadan paylaşan ünlü isimler, çok anlamlı sözlerle hem şehitlere veda ediyor, hem tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyor, hem de harekata desteğini ortaya koyuyor.
İşte, Demet Sabancı Çetindoğan, Leyla Alaton, Ayfer Toprak Karavan, Gülbin Simitçioğlu, Aylin Yılmaz, Gül Gölge Saygı gibi sosyetenin ünlü isimlerinin şehitlerimiz için paylaştığı mesajlar:
Demet Sabancı Çetindoğan: Işığı yanıp acısı sonsuza kadar sönmeyecek acılı evler var bu gece. Allah acılı ailelerine büyük sabır, metanet versin. Milletimizin başı sağ olsun.
Leyla Alaton: Sözün bittiği yer #AFRİNŞEHİTLERİMİZ.
Ayfer Toprak Karavan: Allah ülkemizi, askerlerimizi korusun.
Kerem Dürüst: Başımız sağ olsun. Şehitler ölmez, vatan bölünmez.
Gülbin Simitçioğlu: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Heves Ekinci: Tarifsiz acılar yaşıyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun.
Aylin Yılmaz: Yazabilecek, söylenebilecek bir şey kalmadı.
Yüreklerimiz yangın yeri. Ya aileleri? Allah sabırlar versin, dayanma gücü versin. Makamları mübarek olsun şehitlerimizin.
Pınar Tezcan Özçapkın: Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
Gül Gölge Saygı: Afrin şehidi Bilal Akpınar'ın vasiyetini paylaşan Gül Hanım altına da '12 ocak söndü, son olsun inşallah' yazmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA