Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sabah Yıldızı’na sosyeteden büyük ilgi

Sabah Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri törenine, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler akın etti. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen geceye, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra her zaman kültür-sanatın en büyük destekçisi olan İstanbul sosyetesi de büyük ilgi gösterdi.

SOHBET KONUSU SANATTI
İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim, en şık kıyafetleriyle Sait Halim Paşa Yalısı'na gelip Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'nin sahiplerine kavuşmasına şahitlik etti. Cemiyetin ünlü isimleri, tören öncesi yalının sahilinde verilen kokteylde, sanatçılarla kaynaşıp sohbet etme imkanı da buldu.
Kokteyl sonrası gerçekleşen ödül töreninin ardından başlayan yemek de çok keyifli geçti. Sait Halim Paşa Yalısı'nın tarihi atmosferinde yenilen yemekte sohbet konusu, tabii ki sanat ve ödül alanlardı. Ortak kanıysa; Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'ni hak edenlerin kazandığıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA