Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Portekizli aktöre kalbini açtı

Uzun süredir gönül kapısını herkese kapatan sosyetenin güzel kızlarından Esra Ergintuğ da, sonunda aşk orucunu bozdu! Ergintuğ'un uzun süredir yolunu gözlediği beyaz atlı prensi ta Portekiz'den gelmiş! Üstelik müstakbel eniştemiz Portekizli bir aktör, adı da Ricardo Oliveria Aurea… Öğrendim ki Esra Hanım, Aurea ile yaklaşık 1.5 ay önce bir reklam filmi çekimi için İstanbul'a geldiğinde tanışmış. Bir partide tanışan Esra Hanım ile Portekizli aktör, birbirlerinden çok etkilenmiş ve aralarında aşk başlamış. Müstakbel eniştemiz, o günden sonra Esra Hanım'ı görmek için sık sık İstanbul'a gelmeye başlamış. Ta ki, şu illet koronavirüs yüzünden uçuşların iptal edilmesine kadar... Koronavirüsün ayırdığı aşıklar umarım kısa zamanda birbirine kavuşur.


USLANDIRAN AŞKTA BİR YIL DOLDU!
21 yıllık eşi Sedef Zaim'den boşandıktan sonra başımıza hızlı bir çapkın kesilen Beşiktaş Kulübü 33'üncü başkanı Fikret Orman, çapkınlıkta hız kesti! Mevcudiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini düşündüğünü belirterek görevinden istifa eden Fikret Orman'ı uslandırmayı başaran kişi, Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun oldu. İlişkilerinde bir yılı geride bırakan aşıkların mutluluğu herkesin dilinde. Her sabah Bebek sahilinde yürüyüş yapan sportmen aşıkların üç vakte kadar nikah masasına oturabilecekleri konuşulsa da, ben çok ihtimal vermiyorum. Yaşayıp göreceğiz…

UZMANLARIN DEDİĞİNİ YAPIYOR
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'i hafta sonu Bebek sahilinde yürüyüş yaparken gördüm. Koronavirüs yüzünden uzmanların "Kapalı ve kalabalık alanlardan uzak durun" uyarıları üzerine arkadaşıyla sosyalleşmek için Bebek sahilinde buluşmuş. Sahilde sohbet eşliğinde yürüyüş yapan Suzan Hanım ve arkadaşı, yorgunluk kahvesini de bir kafenin açık olan bölümünde içti. Siz de Suzan Hanım gibi uyarılara mutlaka uyun. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için çok önemli...

MÜZESİNİ KAPATTI!
Türkiye'nin ilk çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern de koronavirüs yüzünden kapılarını kapadı. İstanbul Modern'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, "Ziyaretçilerimizin, çalışanlarımızın ve müzemizin tüm paydaşlarının sağlığı her şeyden önemli. Alınan tedbirler kapsamında İstanbul Modern olarak kapılarımızı 31 Mart'a kadar geçici olarak kapattık" dedi. Virüsün yayılmasını engellemek adına çok yerinde bir karar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA