Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barış yok savaş bitti!

İş insanı Caner Karaloğlu ile bir yıldır çekişmeli boşanma davası devam eden eşi Elisabeth Mas, geçenlerde birlikte alışverişte görüntülendi. Bu durum, hem sosyete kulislerinde hem de meslektaşlarım tarafından, olaylı geçirdikleri 2019'da birbirlerini ihanet ve darpla suçlayan, mal paylaşımı yüzünden kavga eden çiftin eskiye sünger çekip, evliliklerine ikinci bir şans verdiklerine yoruldu; yanlış! Doğrusunu yine benden öğrenin…

SÖZLEŞME İMZALADILAR
2014'te aşk yaşamaya başlayan, 2017'de kızları Mia doğunca evlenen çiftin arasında barış falan olmadı, aralarındaki savaş bitti sadece. Bundan sonra karıkoca olarak değil, Mia'nın anne-babası olarak hayatlarını sürdürecekler. Bu arada boşanma konusunda anlaştıklarını, hatta boşanma sözleşmesi imzaladıklarını da öğrendim. İş sadece, adliyede atacakları imzaya kalmış. Ancak Covid-19 nedeniyle adliyeler 30 Nisan'a kadar kapatılı olduğundan boşanmak için beklemek zorundalar. Karaloğlu ile Mas'ın barışmalarına yorulan fotoğrafa da açıklık getireyim. Kızları Mia; hafta ortası babasında, hafta sonları annesinde kalıyor. Cuma günü kızını annesine götüren Caner Bey, hafta sonu sokağa çıkma yasağı olduğu için, omzu kırık olan Elisabeth Hanım'a yardımcı olmak için birlikte alışverişe gitmişler. Yani durum sadece bundan ibaret; meraklıların bilgisine.

Sağlıkçılara el emeği yardım

Hayır işlerinde hep en ön saflarda yer alan Selin Burnaz, Fulya Özkanca, Melisa Mutlu ve Sanem Tezman, koronavirüs için mücadele eden sağlık çalışanlarına yalnız olmadıklarını hissettirmek için ellerinden geleni yapıyor. Yakın arkadaş olan sosyetenin bu ünlü isimleri, evlerinde börek, poğaça ve kurabiye yapıp sonra da birlikte hastanelere giderek sağlık çalışanlarına veriyorlar. Tabii maskelerini takıp sosyal mesafeyi koruyarak... Ünlü yardımseverlerin kendi elleriyle yaptıkları yiyecekler sağlık çalışanlarına büyük moral oluyordur herhalde. Hepsinin gönlüne sağlık.

Virüse karşı giysi tasarladılar

Kök hücre konusundaki çalışmalarıyla da tanıdığımız Dr. Cansen Yeni Kut'la konuştum önceki gün. Pandemi bittikten sonra korunma yöntemleri ve bilimsel proje hazırlıkları içerisinde olduğunu söyledi. "Çalışırken çok daha korunaklı olacağız. Ben de hem kendi sağlığımız, hem de hastaların sağlığı açısından arkadaşım Zeynep Kartal'dan destek alarak özellikle hasta bakarken giyeceğimiz korunaklı bir giysi hazırladık. Bunu da hem biz hekimler, hem de gün içerisinde kalabalık yerlere girenlerin giyebileceği bir hale dönüştürdük" dedi. Sanırım bundan sonra hayatımızı koronavirüse göre şekillendireceğiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA