Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gıyabında evden kovuldu!

Sahadaki süratiyle tanınan futbolcu Sercan Yıldırım'ın aşk hayatındaki hızına da yetişilmiyor! Survivor Ünlüler Takımı'nda yarışan Sercan, konuşulanlara göre adada da huyundan vazgeçmedi; Gönüllüler Takımı'nda yarışan Nisa ile adı aşk dedikodularına karıştı! Aşk haberi doğru-yanlış bilmiyorum ama bildiğim; 'Ada Çapkını' Sercan, Dominik'ten İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak!

Çünkü kendisini 15 Şubat'ta Dominik'e uğurlayan sevgilisi Elif Aydın, çıkan aşk haberlerinin ardından, gıyabında da olsa Sercan'ı kapının önüne koydu! Önceki gün birlikte yaşadıkları evden Sercan'ın pılısını pırtısını toplayıp, bir kamyonla Bursa'ya ailesinin evine yolladı!

1.5 YILDIR AYNI EVDE OTURUYORLARDI
Dominik'te dış dünya ile iletişimi yasak olduğu için her şeyden habersiz olan Sercan, İstanbul'a döndüğünde neye uğradığına şaşıracak! Burada, hem evden atıldığını hem de sevgilisinden olduğunu öğrenecek olan Sercan'ın o anki yüz ifadesini çok merak ediyorum doğrusu. Bu arada Sercan ile sevgilisi Elif Aydın ile yaklaşık 1.5 yıldır Zekeriyaköy'de lüks bir sitede oturuyordu. Medeniyetten uzak bir adada, aç susuz, hayatta kalmaya çalışmasına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyen Sercan'a bu yaşayacakları büyük bir ders olacaktır herhalde.

VAKKO'NUN VELİAHDI AŞÇI OLDU
Aile mesleğini değil aşçılığı seçti
Vakko'nun patronu Cem Hakko'nun Bettina Machler'den olan en küçük çocuğu Can Hakko, meğer profesyonel bir aşçıymış da haberimiz yokmuş! 26 yaşındaki Can'ın, okullu bir aşçı olduğunu öğrendim. Kasım ayında Akmerkez'de açılan Vakkorama Cafe de zaten tamamen Can'ın projesiymiş. Mekanın yaratıcısı, şefi ve işletmecisi olan Can, Miami'deki üniversitesi bittikten sonra aşçı olmak için New York'a taşınmış ve Institute of Culinary Education'da Aşçılık ve Restoran İşletmeciliği eğitimi almış. Ardından da ünlü Jean Georges restoranlarından biri olan Mercer Kitchen'da staj yapmış. Hayali ise İstanbul'da bir mekan açıp fark yaratmakmış. Vakkorama Cafe ile de bu hayalini gerçekleştirmiş.

Antika kitaplar müzayedeye çıkıyor
Kırılması zor müzayede rekorunu elinde bulunduran müzayede şirketi Artam Antik A.Ş. karantina günlerinde online müzayedelerine devam ediyor. Sanat tutkunlarını evlerinin rahatlığında, bir tıkla beğendikleri eserlere sahip olmaya olanak tanıyan müzayede şirketi, şimdi de ilginç bir online müzayedeye imza atıyor. 16 Mayıs'a kadar devam edecek müzayedede, bazıları yüzlerce yıllık antika ve nadir kitaplar, seyahatnameler, eski İstanbul gravürleri, renkli taşbaskılar, tarihi belgeler ve imzalı kitaplar satışta. Meraklılarının dikkatine...

Karantinadan 'Cabbar' ile çıkacak
Şimdiye kadar gece hayatına pek çok popüler mekan kazandıran başarılı işletmeci Serkan Koca, karantina günlerinde de boş durmamış. Başak Dizer ve Deniz Marşan'ın eski mekanları Nişantaşı'ndaki Room and Rumors'u almış. Geniş bahçesi olan mekanı yepyeni bir konsept ile hayata geçirmek için de hayatın normale dönmesini bekliyormuş. Sosyal mesafeyi koruyarak, misafirlerinin sağlığını ön planda tutacaklarını söyleyen Koca, Cabbar adını verdiği mekanının dekorasyonunu, ödüllü mimar Abdullah Burnaz'a emanet etmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA