Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

17 yıllık evlilik bitiyor

Geçen yıl ülkemizde 155 bin 47 çift boşanmış ve boşanma rekoru kırılmıştı. Bunda koronavirüs illetinin etkisi olacak mı bilmiyorum ama ardı ardına gelen haberlere bakılırsa, boşanma rakamında sanki 2019'u mumla arayacağız gibi görünüyor! İşte size bir ayrılık haberi daha… Duydum ki, Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök ile 17 yıllık eşi Esra Hanım'ın evliliğinin üzerine, yine kara bulutlar çökmüş!

İLKİNİ ATLATMIŞLARDI
2003 yılında dillere destan bir düğün töreniyle evlenen, Ali Raif ve Aslan Eser adını verdikleri iki çocukları olan çiftin evliliği, 2010 yılında da sekteye uğramıştı. O dönem de çiftin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını ilk bu köşede okumuştunuz. Sosyete kulislerinde Raif Ali Dinçkök'ün çocuklarının dadısıyla kaçamak yaptığı dedikodusu ayyuka çıkmış, hatta Esra Hanım'ın çapkınlıklarına daha fazla müsamaha gösteremediği eşinden boşanma kararı aldığı konuşulmuştu... Raif Bey, o dönem eşi Esra Hanım'ı ikna edip evliliğini kurtarmayı başarmıştı.
Çiftin arasındaki bu seferki sorunu öğrenemesem de, iki çocuklarının hatırına yine evliliklerini kurtarmalarını temenni ediyorum. Ancak çifte yakın kaynaklar, bu kez boşanmanın kaçınılmaz olduğu konusunda hemfikir. Umarım yanılıyorlardır.

Oturdukları evi 75 milyon $'a satışa çıkardı
Begüm Şen, büyük oğlu Alp'i kaybettikten sonra, Haziran 2016'da küçük oğlu Can ile Los Angeles'a yerleşmişti. Eşi Adnan Şen de İstanbul'daki işlerinden dolayı İstanbul-Los Angeles arasında mekik dokuyordu. Bir Amerikan kanalında yayınlanan 'Selling Sunset' isimli TV programından öğrendik ki, meğer Adnan Şen, Los Angeles'ta da boş durmuyormuş. Orada Sen Properties adında lüks bir inşaat şirketi kurmuş ve LA'de resmen emlak kralı olmuş. Elinde, Beverly Hills'te 10'a yakın evi olduğu konuşulan Adnan Şen, lüks konutların satıldığı Selling Sunset programına konuk oldu ve programda ailece oturdukları Beverly Hills'teki evlerini 75 milyon dolara satışa çıkardı.

JENNIFER LOPEZ'E KOMŞU
Adnan Şen, Jennifer Lopez ve Kris Jenner ile komşu oldukları Beverly Hills'teki bin 450 metrekarelik, 9 oda ve 12 banyodan oluşan muhteşem evi için önce 80 milyon dolar istedi. Fiyatı düşürmesini isteyen emlakçıyı tersleyen ve bu pazarlığı alıcı ile yapmasını söyleyen Şen, 75 milyona ikna oldu. Üçüncü sezon tanıtımında, eve bir milyarder fiyat veriyor, emlakçı da Adnan Şen'i arayıp indirim istiyor ama Şen kabul etmiyor. Bakalım Beverly Hills'in emlak kralı Adnan Şen, evini aklındaki paraya satabilecek mi; programı takip edip öğreneceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA