Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanmaları çok çekişmeli olacak!

Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı Etel Baler ile sanayici Rober Baler'in ihanet yüzünden çatırdayan evlilikleri, Nisan ayının en çok konuşulan olayıydı. Eşi Rober Baler'in kendisini, şirketlerinin muhasebecisiyle aldattığını öğrenen ve dünyası başına yıkılan Etel Hanım'ın ilk işi, eşini birlikte oturdukları yalıdan göndermek olmuştu. Geçen ay çocuklarıyla bir dönem oturdukları Çubuklu Vadi'deki evlerine geçen Etel Hanım'ın ciddi bir hukuk savaşı başlatmak için bir avukat ordusu tutuğunu öğrendim.

HER ŞEYİN YARISINI İSTİYOR
Etel Hanım; Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu'nun lider, dünyanın en büyük üçüncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Rober Bey'in tüm mallarının yarısını istiyormuş. Zaten mevcut kanuna göre, evlendikten sonra edinilmiş mallarda bir sorun yok; boşanma sırasında yarı yarıya paylaşacaklar. Ancak aileden zengin olan Rober Bey'in mallarının çoğu babasından geçtiği için, Etel Hanım'ın bunlarda yasal olarak bir hakkı yok. Hatta Etel Hanım, eşinin üzerine olan İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı da istiyormuş. Ancak Türkiye'de evlendikleri için orada da hak iddia edemeyecek olan Baler'in aklına artık hangi avukat girdiyse, aldatıldığını ispatlayıp onları da alabileceğine ikna etmiş. Etel Hanım, orada da bir hukuk savaşı başlatmaya hazırlanıyormuş. Görünen o ki, 23 yıl aynı yastığa baş koyan Etel-Rober Baler çiftinin boşanması çok ama çok çekişmeli olacak.

CİCİM AYLARI KARANTİNADA GEÇİYOR
14 aylık ilişkilerini 15 Aralık'ta resmiyete döken Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın cicim ayları devam ediyor. Monako'da, Sevgililer Günü'nde mutluluklarına gözlerimle şahit olduğum çift de, yetkililerin 'Evde Kal' çağrısına uyanlardan. Çok gerekmedikçe Maslak'taki evlerinden kapı dışarı çıkmadıklarını söyleyen çiçeği burnunda çift, sadece birkaç yakın dostlarıyla evlerinde görüşüyormuş. Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden olan Erol Bey, ligler başlayana kadar, yani 12 Haziran'a kadar evde kalmaya devam edecekmiş.

Kelime oyunuyla mesaj verdi
Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan'ın kızları Pırıl Çetindoğan da, koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanan isimlerden biri. Çoğu sosyetik isim gibi pandemi döneminde tutkusu olan resme ağırlık veren ve bu dönemde tamamladığı ilk işini geçenlerde takipçileriyle paylaşan Pırıl Hanım, bu kez de sosyal medyadan mesaj verdi. Evinin bahçesinde Scrabble (Kelime oyunu) oynayan Pırıl Hanım, harflerle 'EVDEKAL' yazıp çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan paylaştı. Sağlıkla kalmak için Pırıl Hanım'ın mesajına kulak vermekte fayda var.

YARDIM MÜZAYEDESİ İÇİN SON SAATLER
Devrim Erbil, Ahmet Güneştekin ve daha pek çok sanatçı ile Demet Sabancı Çetindoğan, Emin Hitay gibi koleksiyonerlerin bağışladığı 51 eser, sağlıkçılarımız için Artam Antik AŞ'de online müzayedeye çıktı. Tüm geliri İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı'na bağışlanacak müzayede yarın 14.00'te son bulacak. Her biri 2020 TL sembolik açılış rakamı ile müzayedeye çıkan 51 esere dün öğlen itibariyle toplamda 513 bin 720 TL pey verilmişti. Covid-19 salgını ile mücadelede büyük fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarımız için hadi bu rakamı daha da artıralım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA