Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

100 bin $’a vatanlarına kavuştular

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, büyük oğlu Alp'i kaybettikten sonra Haziran 2016'da küçük oğlu Can ve eşi Begüm Hanım ile Los Angeles'a yerleşmişti. Sen Properties adında lüks bir inşaat şirketi kuran Adnan Bey, Los Angeles'ta emlak kralı olmuştu. Seyahat yasakları yüzünden, 19 Mayıs 2014'te vefat eden oğulları Alp'in 6'ncı ölüm yıldönümü için İstanbul'a gelemeyen ve bu yüzden kahrolan çift, sonunda geçen hafta anavatana ayak bastı. THY, Los Angeles-Türkiye uçuşlarını henüz başlatmadığı için, Şen Ailesi'nin İstanbul'a gelmesi epey pahalıya patlamış tabii. Özel uçak kiralayan Adnan Bey'in bu uçuş için en az 100 bin dolar (uçak tipine göre 150 bin dolara kadar çıkabiliyor) ödediği konuşuluyor.

ÖNCE ÇEŞME, SONRA BODRUM
Zorlu'daki evleri yerine Şile'deki yazlıklarına gitmeyi tercih eden Şen Ailesi, kendilerini karantinaya almış. Karantinanın ardından bir süre İstanbul'da arkadaşlarıyla hasret giderip ardından Çeşme'ye geçecek olan Şen Ailesi'nin, oradan da tekneleriyle Bodrum'a dümen kıracaklarını öğrendim. Bir an önce vatanlarına kavuşmak için kesenin ağzını açan Şen Ailesi'ne, sevdikleriyle birlikte güzel bir yaz tatili diliyorum.

'11 yaşımdan beri rejim yapıyorum'

Şamdan Plus Dergisi, kültür- sanattan güzelliğe, müzikten yemeğe birbirinden başarılı ve ünlü isimlerle Instagram hesabından 'Şamdan Plus On Air' adı altında canlı yayınlar gerçekleştiriyor. Önceki günün moderatörü Mert Vidinli, konuğu ise Derya Şensoy'du. İşte bu sohbetten Derya Şensoy hakkında öğrendiklerimiz...
Pandemi dönemini evde tek başına geçirmiş. Annesini ve ablasını bile görmemiş.
Krizi fırsata çevirmiş ve çok kilo vermiş; "11 yaşımdan beri rejim yapıyorum. Bu benim için profesyonel iş..."
Maske takmayanlara çok kızıyormuş; "Korona bitti de sadece onların haberi varmış gibi davranıyorlar."
Karantinada iki farklı tasarım yapmış ama henüz açıklamıyor; 'sürpriz' diyor.
Kalabalık ortamlara girmiyormuş; "Benim karantinam 3 yıl önce başladı."
Pazartesi günü (dün) arabasıyla Datça'ya, sevgilisi Sarp Levendoğlu'nun yanına gitti.

Hastaneden direkt tatile

Roman Mağazaları'nın patronu Turgut Toplusoy'un 60 yaşındaki küçük kardeşi Süleyman Toplusoy, 2 Haziran'da kalp krizine yenik düşmüş, hepimizi çok üzmüştü. Perşembe günü eşi Suzan Hanım ile check-up yaptırmak için doktora giden Turgut Ağabeyin de ana damarının yüzde 90 tıkalı olduğu tespit edilmiş. Ertesi sabah tıkalı damarına stent takılan Toplusoy, akşamına taburcu olup evine gitmiş. Eşi Suzan Hanım, kardeşinin vefatına çok üzülen Turgut Ağabeyi, biraz uzaklaştırmak için pazar akşamı Göcek'te demirli olan teknelerine götürdü; 10 gün sonra İstanbul'a dönecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA