Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski fotoğraflar yeni mesajlar

Türkiye'de 1955 yılından bu yana kutlanan Anneler Günü, bu yıl ilk kez sokağa çıkma yasağında ve karantinada kutlanmıştı. Vaka sayısındaki ciddi artış nedeniyle son anda bir değişiklik yaşanmazsa eğer; babalar, bu yıl annelere göre daha şanslı! Çünkü bu pazar kutlanacak Babalar Günü'nde sevdikleriyle birlikte olabilecekler. En çok okunan cemiyet dergisi Şamdan Plus, bu özel günün anısına aralarında Cefi Kamhi, Hidayet Türkoğlu, Nafi Güral, Mustafa Toner ve Yalçın Ayaydın'ın da olduğu pek çok ünlü babadan çocuklarıyla birlikte çekilmiş nostaljik fotoğraflarını paylaşmasını istedi. İşte ünlü babalardan Şamdan Plus'a özel Babalar Günü TBT'si…

Sükan'a
gurur veren burs
Ünlü model ve stil danışmanı Ece Sükan önceki akşam Şamdan Plus'ın Instagram'daki canlı yayınında, Cansen Yeni Kut ile sohbet etti. Kendisini çok heyecanlandıran 'Ece Sükan Bursu' ile ilgili de bilgi verdi. Sükan, dünyanın en prestijli 10 moda okulundan biri olan, 1935'ten beri eğitim veren Istituto Marangoni Paris'in, Türkiye'den iki öğrenciye, kendi adıyla burs vereceğini söyledi. Burs için başvuruların 30 Haziran'a kadar süreceğini belirten Sükan, okulun akademisyenleri, yöneticileri ve kendisinin de içinde olduğu jürinin, 15 Temmuz'da bursu kazananları açıklayacaklarını belirtti. Çok önemli bir okul ve önemli bir burs; Ece Hanım ne kadar gurur duysa yeridir.

BU YAZ TATİL HARAM

En son Derya Şensoy'u ciddi anlamda 'hafifleten' yaşam koçu Şeyda Coşkun'a bu yaz tatil haram! Bebek'te karşılaştığım Coşkun, karantina döneminde evde epey tatil yaptıklarını, o yüzden bu yazı İstanbul'da çalışarak geçireceğini söyledi. Sadece oğlu Arat'ı Bodrum'daki evlerine götüreceğini, onları götürmek için gittiğinde de sadece birkaç gün tatil yapacağını söyledi. Anlaşılan koçluğunu yaptığı ünlüler, pandemi döneminde çok kilo almış olmalı ki, yaz boyunca onları zayıflatmak için uğraşacak.

ÖDÜL TÖRENİNE
VİRÜS ENGELİ
Caroline Koç'un, merhum eşi Mustafa Koç'un adını ilelebet yaşatabilmek için hayata geçirdiği 'Mustafa V. Koç Spor Ödülü' de maalesef virüs engeline takıldı! Eylül ayında üçüncüsü düzenlenen, iş, spor ve cemiyet hayatının katılımıyla gerçekleşen törenin yapılamayacağını Caroline Koç duyurdu. Koç, yaptığı paylaşımda "Mustafa V. Koç Spor Ödülü 2020 törenini Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile yaptığımız değerlendirme neticesinde koronavirüs salgınının etkilerini dikkate alarak bu yıl gerçekleştirmeme kararı aldık" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA