Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Küçük Koç’tan büyük laflar

Merhum iş adamı Mustafa Koç ile Caroline Koç'un küçük kızları Aylin Koç, dünyanın ilk moda dergisi Harper's Bazaar'ın Türkiye edisyonunun bu ayki kapağını süslüyor. Dior'un Bodrum Yalıkavak Marina'da bugün hizmete açacağı Dioriviera mağazası için özel olarak hazırladığı koleksiyondan parçalarla poz veren 19 yaşındaki Aylin Koç, böylece derginin şimdiye kadarki 'En genç kapak kızı' olma unvanını da eline geçirmiş oldu.

GEREKSİZ TÜKETİME KARŞI
ABD'nin en prestijli sekiz üniversitesinden biri olan Brown'da sanat ve sanat tarihi bölümünde okuyan 19 yaşındaki Aylin Koç, verdiği birbirinden güzel pozlarla 'benim' diyen modellere taş çıkarmış doğrusu. Dergiye verdiği röportajda, "Gereksiz tüketime tamamen karşıyım. Hayatımın genelinde olduğu gibi giyim konusunda da 'az, çoktur' anlayışından yanayım. Bence gözünüze ne güzel geliyorsa size yakışan da odur" diyor Koç. Pandemi nedeniyle ailesinden ilk kez bu kadar uzak kaldığını söyleyen Aylin Koç, özellikle bu yıl Türkiye'ye dönmeyi dört gözle beklemiş. Annesi Caroline Hanım ve ablası Esra Koç için, "Üçümüzün arasındaki bağı tarif etmek için 'Çok iyi anlaşıyoruz' demek hafif kalır. Bizi tam olarak anlatan motto; hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" diyor. Genç yaşına rağmen çok olgun laflar eden Aylin Koç'un iyi bir aile terbiyesi aldığı belli oluyor...

Bu yaz Bodrum'da

İki yaz önce Nişantaşı'ndaki mekanı Frankie'yi, Port Frankie adıyla Marmaris'e taşıyan Kaya Demirer, bu yıl yazlık mekanını Bodrum'da açıyor. Frankie Beach Club, bugün Hilton zincirinin lüks kategorisindeki yeni otel markası Susona LXR'da kapılarını aralayacak. Lezzet ve eğlence adreslerine pek çok mekan kazandıran Kaya Demirer'in, yeni mekanında da lezzet ve eğlence tutkunlarını yine en güzel şekilde ağırlayacağına şüphem yok.

OĞLU OLACAK

Mert-İdil Fırat çifti, beş aylık ilişkilerini Eylül 2018'de jet hızıyla nikah masasına taşıdıkları için, o dönem "Önce bebek sonra nikah" modasına uydukları konuşulmuştu. O zaman olmasa da; İdil Fırat, yaklaşık 2.5 ay önce bebek beklediğini müjdelemişti. Mert Fırat'la evliliğine karşı çıkan ve düğünlerine de gitmeyen babası Önder Fırat'la barış çubuklarını tüttüren İdil Hanım'ın bebeğinin cinsiyetini de ben müjdeleyeyim... Hamileliğinde 3.5 ayı geride bırakan İdil Hanım'ın oğlu olacak. Umarım sağlıkla kurtulurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA