Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşıklara nazar değdi!

Yıllardır ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden milli sörfçümüz Bora Kozanoğlu ile kendisi gibi sörfçü olan nişanlısı Simay Arpacı'ya nazar değdi! Sporcu çift, Alaçatı'da aynı gün ama ayrı yerlerde spor yaparken kaza geçirip yaralandı.

Aynı zamanda iyi bir bisikletçi olan Kozanoğlu, arkadaşlarıyla çıktığı bisiklet turunda düşüp kolunu ve bacağını sakatlarken, sörf dersleri veren nişanlısı Arpacı da aynı saatlerde sörf yaparken düşüp gözünü ve kolunu yaraladı. Alaçatı'da aynı gün, birinin karada, birinin de denizde kaza geçirip yaralanması ilginç değil mi? Üstelik en iyi yaptıkları spor dallarında… Nazar değen çifte geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum.

Misafirleriyle misafirliğe gitti!

Global Yatırım Holding'in patronu Mehmet Kutman, her yaz 40 metrelik teknesiyle Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'a demir atar, dostlarını ağırlardı. Ancak Covid-19 yüzünden Yunanistan kapılarını açmadığı için, bu yaz yabancı dostlarıyla Ege kıyılarında tatil yapıyor. Yabancı misafirlerinin yanı sıra Emine Gülçelik, Zeynep Akgöze ve Ajda Salıncı'yı da teknesinde ağırlayan Kutman, önceki gün dostlarıyla birlikte Sevil Sabancı'nın Bodrum'da demirli Sexy Fish'ine misafir oldu. Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, Sevil Sabancı ile sevgilisi Ferhat Ferhangil'in ev sahipliğiyle çok eğlenceli bir gün geçirdiler.

Şehrin yeni gözdesi

İstanbul ve Bodrum yeme-içme- eğlence hayatına özel mekanlar kazandıran Jüpiter Group'un patronu Tayfun Topal, bu kez 'Vadi'ye indi! Topal, Jupiter Group'un en sevilen mekanlarından biri olan Topağacı'ndaki Grey'in ikinci şubesini Vadistanbul'da açtı. Grey, dünya mutfağından sunduğu yemekleri ve şık dekorasyonu ile kısa sürede Vadistanbul'da da müdavimlerini oluşturdu. Haftanın yedi günü, sabahtan geceyarısına kadar açık olan mekan, İstanbul'un elitlerinden de büyük ilgi görüyor.

KIZININ AŞKI
İFŞA OLDU
Sexy Fish'teki partide, Sevil Sabancı'nın Eran Tapan ile evliliğinden olan kızı Melisa Tapan'ın aşkı da ifşa oldu. Uzun süredir kalbi boş olan Tapan'ın sevgilisi Nicholas Giraud da tanıdık bir aileden. Nicolas, Caroline Koç'un ağabeyi Frederic Giraud'nun oğlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA