Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Karaya çıktılar virüse yakalandılar

Koronavirüs vaka sayısı tekrar yükselişe geçti ve yine tanıdık isimlere musallat olmaya başladı! Ünlü iş insanı Erkut Soyak ve hayat arkadaşı Ayşe San da, maalesef koronavirüs illetinden nasibini almış! Çift, ilk dalgada evden kapı dışarı çıkmamış, seyahat yasağı kalkınca da kendilerini Ege'de demirli teknelerine kapatmıştı. Bu illetten korunmak için neredeyse bütün yazı teknelerinde geçirmiş, mecbur kalmadıkça karaya çıkmamışlardı.

Ancak İstanbul'a döndüklerinde evde koronavirüse yakalandılar! Meğer evde çalışan yardımcı kadın virüsü kapmış ve tatilden dönen Erkut Bey ile Ayşe Hanım'a da bulaştırmış. Kendilerini iyi hissetmeyen çift, test yaptırınca kötü haberi almış. Ancak semptomları ağır seyretmediği için hastaneye yatırılmamışlar. Şimdi evde tedavileri devam eden çift, umarım tez zamanda sağlıklarına kavuşur. Bu illeti nereden kapacağınız belli olmuyor, ne olur tedbiri elden bırakmayın.

DEVAMI
GELECEK
Galatasaray'a transfer olan Arda Turan'ın güzel eşi Aslıhan Hanım, 30 Haziran'da ikinci oğulları Asil Aslan'ı dünyaya getirmişti. Aslıhan Hanım önceki gün, eşi ve büyük oğlu Hamza Arda'nınki gibi, Asil Aslan'ın da doğum tarihini sağ koluna dövme yaptırdı. Daha Asil Aslan'ı dünyaya getirmeden üçüncü çocuk planları yaptıklarını, en az dört çocuk sahibi olmak istediklerini söyleyen Aslıhan Hanım'ın sözünde duracağına şüphem yok. Zaten bu fotoğrafın altına da İngilizce "Devamı gelecek" (To be continued) diye yazdı. Umarım Allah gönüllerine göre verir.

Kaçıranlar üzülmesin!

Susona LXR'da iki mekan açan Kaya Demirer, Malva isimli restoranıyla Bodrum'da gastronomiye olduğu kadar eğlenceye de yön veriyor. Birbirinden renkli ve yetenekli sanatçıları sahnesinde ağırlayan Malva, yemekleri ile olduğu kadar konser programları ile de göz dolduruyor. Bu arada daha önce Malva'da çıkan Nükhet Duru'yu kaçıranlara müjdem var. Zamansız şarkıların zamansız sanatçısı, yarın yine Malva sahnesinde olacak, bilginize…

İrlandalı şarkıcı Türkiye'yi seçti

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Ronan Keating de, ailesiyle Türkiye'ye tatile geldi. Avustralyalı eşi Storm, çocukları Cooper, Coco ve ilk evliliğinden olan oğlu Jack ile önce İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezen Ronan Keating, ardından rotayı Bodrum'a çevirdi. Bodrum'un en lüks rezidanslarından Barbaros Reserve'de kalan aile, kiraladıkları lüks tekne ile de Bodrum koylarının tadını çıkardı. Her anlarını sosyal medyadan paylaşan ve ilk fırsatta tekrar geleceklerini söyleyen çift, ülkemizin reklamına da katkı sağladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA