Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine bir Türk sevgili buldu

Ünlü model Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu 'sözde eşi' Portekizli iş insanı Pedro de Noronha Türk kadınlarını çok sevdi anlaşılan! Çünkü duyduğuma göre, sözde eniştemiz yine bir Türk kadınla yeni bir aşka yelken açmış! Sosyetede, Noronha'nın kendine yeni bir Türk sevgili bulduğu konuşuluyor! Noronha, geçen hafta Bodrum'da, sosyetenin ağır toplarının olduğu bir doğum günü partisine katılmış.

Yanında da sevgilisi olduğu konuşulan genç bir Türk kadın varmış. Kadının kim olduğunu öğrenemedim ama parti boyunca epey samimi bir şekilde arz-ı endam eylemişler. Tülin Şahin'in manevi şiddet gördüğünü iddia ettiği ve bu yüzden Haziran'da yollarını ayırdığı Portekizli iş insanının bu kadar kısa sürede yeni bir sevgilisi bulması, hatta yeni sevgilisinin de Türk olması bana çok ilginç geldi doğrusu. Bakalım bu meçhul sevgili kim çıkacak?

NYFW'Yİ BU KEZ ONLİNE FETHETTİLER!
Tasarımları ile dünyaca ünlü pek çok ismi giydiren modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sasson, geçen yıl Eylül'de New York Moda Haftası'nın (NYFW) resmi takvimine girmeyi başarmıştı. Etkinliğin Şubat ayındaki resmi takvimine de giren ikizler, önceki gün yine NYFW boy gösterdi. Ancak pandemi nedeniyle bu yıl altı gün yerine, dört gün gerçekleşen etkinlikte, birçok dünya markası gibi onlar da defilelerini online gerçekleştirmek zorunda kaldı. Moda otoritelerinden yine büyük övgüler alan ikizlere, bir kez daha NYFW'ye katılma başarısı gösterdikleri için kocaman bir alkış.

Anne-kız yine birlikte yürüyecek
Sevenlerinin emekli olmasına izin vermediği Türk modasının duayenlerinden Yıldırım Mayruk, 23 Eylül'de Yıldırım Mayruk Jübile Gala'yla 55'inci yılında mesleğine veda etmeye hazırlanıyor. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek defilede 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ve 2018 Türkiye ikinci güzeli kızı Tara De Vries de podyumda olacak. Anne-kızın ilk kez aynı podyumu paylaşacağı yazıldı ama yanlış! Anne-kız, geçen yıl 18 Eylül'de, İngiltere'deki Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal'ın Koruncuk Vakfı'na destek olmak için düzenlediği defilesinde ilk kez podyuma çıkmış ve büyük alkış almıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA