Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşandıktan sonra kendini denize atmış!

Son iki yıldır hepimizi dumura uğratan boşanma haberlerinden biri de, 23 yıl aynı yastığı baş koyan sosyetenin örnek çifti Rober-Etel Baler'den gelmişti. Kendisini muhasebecisiyle aldattığını öğrenen Etel Hanım; Rober Bey'den istediğini alıp Temmuz'da boşanmıştı. Boşanmanın ardından Rober Bey, uğruna 23 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi ile el ele arzı endam eylerken, sosyal kişiliğiyle tanınan Etel Hanım'dan aylardır haber yoktu. Ortalarda gözükmediği gibi sosyal medyada da en son 8 Ekim 2019'da bir paylaşımda bulunmuştu. Etel Hanım, sonunda ortaya çıktı.

"MERAK ETMEYİN HAYATTAYIM"
Yaklaşık bir yılın ardından önceki gün Instagram'da bir paylaşım yapan Etel Hanım; "Nerelerdesin diye o kadar mesaj alıyorum ki, yetişemiyorum. Merak etmeyin dostlarım, hayattayım. Boşanmadan sonra neredeyse karaya ayak basmadım. Kardeşimle, annemle ve çocuklarımla aylardır denizde olmak bana terapi gibi geldi. Saatlerce yıldızları seyrettim, balık avladım, yüzdüm, uyanır uyanmaz müziği açıp çocuklarımla dans ettim. Evlenmeden önce, yani 23 sene önce kim olduğumu hatırladım ve hatırladığım insanı çok sevdim" sözleriyle merakları giderdi. Böylece Etel Hanım'ın evliliğinin bitmesinin üzüntüsünü kısa sürede üzerinden attığını ve gayet mutlu olduğunu da öğrenmiş olduk.

En iyi hediyeyi Madonna'dan aldı

Dünya starı Madonna, Ece Şirin'in yaratıcısı olduğu Türk mücevher markası Bee Goddess'ın en yakın takipçilerinden. Her yerde Bee Goddess mücevherleriyle arzı endam eyleyen Madonna, önceki gün sosyal medya hesabından Ece Şirin'in doğum gününü kutladı. Hem de yine onun tasarımı bir yüzükle birlikte. Milyonlarca takipçisi olan Madonna, Instagram hesabından yayınladığı video'da, Bee Goddess'ın bir yüzüğünü gösterip "Bu yüzüğün sahibinin doğum günü, iyi ki doğdun" dedi. Bu video, Ece Şirin'in şimdiye kadar aldığı en iyi doğum günü hediyesi olmuştur herhalde.

İLK 100 ARASINA GİRDİ

Türk gastronomisine yeni bir bakış açısı getiren Şef Fatih Tutak ile ilgili güzel bir haberim var. Eşsiz lezzet deneyimlerini Bomonti'deki şık restoranında misafirleri ile buluşturan Tutak, Uluslararası Gastronomi Topluluğu The Best Chef tarafından belirlenen Dünyanın En iyi 100 Şefi arasına girdi. Dünyanın her yerinden ve farklı kategorilerden şeflerin birbirlerini oylamasıyla her yıl yeniden belirlenen ilk 100'e; bu yıl 31 ülkeden 34 yeni şef katılırken Türkiye'den giren tek isim Şef Fatih Tutak oldu. Türk mutfağında yeni bir dil oluşturan Tutak'a kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA