Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İbo’dan oğluna görkemli düğün


İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo, üç yıllık aşkı Yasemin Şefkatli ile geçen hafta aile arasında sade bir törenle nişanlanmıştı. Vuslata ermek için arayı hiç açmak istemeyen çift, düğün tarihlerini belirledi. 20 Aralık'ta hayatlarını birleştirecek olan çiftin düğün mekanları ise Haliç Kongre Merkezi. Aile arasında nişanlanan İdo ile Yasemin Şefkatli, anlaşılan görkemli bir düğün yapmaya karar vermiş. Çünkü Haliç Kongre Merkezi'nin kapalı salonu 2 bin kişilik kapasiteye sahip. Pandemi yüzünden kapasiteyi yarıya düşürseler bile en az bin kişi mutluluklarına şahitlik edecek gibi görünüyor.

ABLASI DA KONGRE
MERKEZİNDE EVLENMİŞTİ
Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde, Volkan Akkaş ile Nisan 2008'de, fuar ve kongrelere ev sahipliği yapan Hilton Convention Center'da evlenmişti. Erkek tarafının davetlisi olarak benim de katıldığım düğün günlerce konuşulmuştu. Mekan olarak Haliç Kongre Merkezi'ni seçtiklerine göre İbrahim Tatlıses'in oğlunun düğünü, kızının düğününden daha kalabalık ve daha görkemli olacak. Bakalım düğüne kimler katılacak ve neler yaşanacak; merakla bekliyorum.

YURT DIŞI TATİLİ ÖZLEYENLERE…

Pandemi döneminde ilk kez 10 Ağustos'ta Türk Hava Yolları (THY) ile Londra'ya gitmiş ve THY'nin aldığı hijyen tedbirlerini görünce, araba yolculuklarımın yerini uçak yolculukları almıştı. Havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgınına rağmen günlük uçuş sayısında Avrupa'da birinci sırada yer alan THY ile geçen hafta da Karadağ'a gittim. Avrupa'da sınırları açık olan nadir ülkelerden Karadağ, yurt dışı seyahati özlemi çekenler için birebir. 1.5 saat uçuşla vizesiz gidilebilen harika bir ülke. Özellikle Kotor, Sveti Stefan ve Budva'ya bayıldım. Adriyatik kıyısındaki ülke daha çok yaz turizmine hizmet verse de bu mevsimde de çok keyifliydi, aklınızda bulunsun…

ASILSIZ
ÇIKTI!
2006'da evlenen, 29 Nisan 2010'da boşanan, bir yıl sonra yine evlenen Erdinç- Hande Acar çifti, 10 Temmuz'da ikinci kez boşanmıştı! Herkes çiftin tekrar evlenebileceğini düşünüyordu ama Hande Demir'in arayı açmadan Cevdet Taşçeken ile yeni bir aşka yelken açması köprüleri yıkmıştı! Demir'in boşanır boşanmaz yeni bir aşka cesaret etmesine şaşırmış, bu aşkın uzun soluklu olmayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım! Ayrıldıklarına dair ayyuka çıkan dedikodular da uydurmaymış. Çünkü Hande Hanım'ın yıldırım aşkı, tam gaz devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA