Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Beyhan Benardete’ye 1 ay yaklaşamayacak

Ünlü iş insanı Beyhan Benardete, komşusu avukat Okan Fenercioğlu ile mahkemelik oldu. İki ünlü ismin otopark yüzünden kaynaklanan kavgasının tatlıya bağlandığı yazıldı ama doğru değil, işin aslını yine benden öğrenin. Beyhan Benardete, ofis olarak kullandığı Bebek'teki dairesinin üst katında yaşayan Okan- Nuray Fenercioğlu çiftiyle otopark yüzünden uzun süredir sorun yaşıyordu. En son Beyhan Hanım, aracını ısrarla kendisine ait otoparka park eden Okan Bey'in aracını çekmesi için eşi Nuray Hanım'ı aramış.

Eşinden telefonu alan Okan Bey, Beyhan Hanım'a tehdit ve hakaretlerde bulunmuş. Beyhan Hanım, daha sonra konuşmak için Okan Fenercioğlu'nun evine gittiğinde ise iş daha da büyümüş. Beyhan Hanım, saldırıya uğradığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuş. Mahkeme de Okan Fenercioğlu'nun, Beyhan Hanım'ın konutuna 1 ay yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla da rahatsız etmemesine hükmetmiş. Mahkeme, suçlamaları inkar eden Okan Bey'in karara yaptığı itirazı da reddetmiş. Bir avukatın, hukuktan uzaklaşıp böyle yollara başvurmasına çok şaşırdım doğrusu. Umarım bu kriz daha da büyümez.

KORONAVİRÜSÜ AİLECE YENDİLER

Hayır işlerinde hep en ön saflarda yer tutan sosyetenin yardım meleklerinden Monik İpekel'in de Covid-19'un pençesine düştüğünü öğrendim. Üstelik kızı Reyhan İpekel ve torunu Yasemin Gülman da bu illetten nasibini almış. 14 günlük karantina süreleri önceki gün biten ve sağlıklarına kavuşan 70 yaşındaki Monik Hanım'a da, kızı ve torununa da geçmiş olsun. Bu zor günlerinde kendilerinin yardımına koşan başta sağlık görevlilerine minnetlerini ve teşekkürlerini ileten Monik Hanım, "Çoğu dünya ülkesinden çok daha başarılı bir bakım ve kıymetli sağlık görevlilerin elindeyiz. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Covid-19 yüzünden Bodrum'a göçtüler

Önceki gün 7 bin 381 hastanın daha eklendiği bu illet virüs maalesef inanılmaz bir şekilde yayılıyor! Evde kalarak izolasyon süreci geçirilmesini ısrarla vurgulayan yetkilileri dinlemeyen her fani bu Covid-19'u tadacak gibi görünüyor! Bu illete yakalanmamak isteyen Turgay-Nurcan Artam çiftinin de, koronavirüsten kaçmak için en rağbet gören yerlerden biri olan Bodrum Bitez'deki yazlık evlerine göçtüklerini öğrendim. Vaka sayıları makul seviyelere inmediği sürece de İstanbul'a dönmek gibi bir niyetleri olmadığını söyleyen Artam çifti, en iyisini yapıyor. Siz de lütfen tedbiri elden bırakmayın.

Virüs dinlemedi yeni mağaza açtı

Covid-19 yüzünden iş dünyasında sorunlar yaşansa da bazı şirketler büyümesini sürdürüyor. Ünlü mücevher markası Lion Diamond da onlardan biri. Marka, önceki gün yeni bir mağaza açtı. Öznur Yakın'ın kurucusu olduğu marka, İstinyePark'ta dördüncü mağazasını mücevher tutkunlarıyla buluşturdu. Öznur Hanım, önümüzdeki yıl Avrupa'da da mağaza açacağını söyledi. Umarım ülkemizdeki başarısını Avrupa'ya da taşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA