Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oscar’lı star Haremlique yatağına girdi


Caroline Koç ile yakın arkadaşı Banu Yentür, 2008'de kurdukları ev tekstil markası Haremlique Istanbul ile geçen Mart'ta Londra'daki dünyanın en lüks çok katlı mağazası Harrods'a girmeyi başarmıştı. Harrods'taki Haremlique Istanbul, Amerikalı yıldız Anne Hathaway'in son filminin bir sahnesine ev sahipliği yaptı. Oscar'lı oyuncunun karantinada bir soygunu konu alan ve yakında izleyiciyle buluşacak olan 'Locked Down' filminin en önemli sahneleri Harrods'ta çekildi ve bu çekimlerde Haremlique İstanbul da yer alıyor.

Ünlü yıldız, filminin tanıtım videosunu da Harrods'ta çekti. Marka, bu videoda da yer alıyor. Hathaway, önceki gün Harrods'ta, bu markanın ürünleriyle hazırlanan yatağın üzerinde ukulele çalarken çekilmiş görüntünün de yer aldığı yeni filminin tanıtım videosunu sosyal medyada paylaştı. Hathaway, böylece bir Türk markasının reklamını da yapmış oldu. Bu sürpriz karşısında mutlu olan Caroline Koç, Hathaway'in videosunu paylaştı.

PANDEMİDE EŞİNE PARTNERLİK YAPIYOR

Lise aşkı Erdem Yılmaztürk ile üçüncü evliliğini yaptıktan sonra yeni bir hayat kuran 1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş, ekranlardan uzaklaşıp yoga eğitmeni olmuştu. Acroyoga eğitmenliği yapan Zeynep Hanım'ın öğrencilerinden biri de eşi Erdem Bey. Daha doğrusu Erdem Bey, Zeynep Hanım'ın mecburi partneri! Geçen ay koronavirüse yakalanıp atlatan Erdem Bey, pandemide yalnız kalan eşine mecburen partnerlik yapıyor. Erdem Bey bu mecburi partnerliği sevmiş gibi görünüyor…

'CASA'SI BARSELONA KİTAPÇILARINDA

Ediz Elhadef ile evlenip ülkemize gelin gelen gelinlik markası Pronovias'ın veliahdı Gabriella Palatchi Elhadef, pandemide yazarlığa soyunmuştu. 2017'de Türkiye'nin ilk yüzde 100 glutensiz ve şekersiz restoranını açan Elhadef, aile tariflerini ve restoranının özel yemeklerini bir araya getirdiği 'Casa' adlı kitabını geçen ay piyasaya çıkarmıştı. "Hapsedildiğim ilk aylarda Casa'yı tek başıma yazdım, fotoğrafını çektim ve tasarladım" diyen İspanyol gelinimizin kitabı, doğduğu topraklarda da raflarda yerini aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA