Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

CSO binasında senfonik defile

Önceki yıl Eylül ayında New York Moda Haftası'nın (NYFW) resmi takvimine girmeyi başaran modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sason, tüm dünyanın izlediği bu etkinliğin artık gediklisi oldu. Modacı ikizler, pandemi nedeniyle geçtiğimiz Eylül ayında olduğu gibi, Türkiye saati ile bu akşam 22.00'de moda tutkunlarının beğenisine sunacakları yeni sezon cicilerini de diğer dünya markaları gibi yine online bir defile ile tanıtacak. İkizlerin, Eylül'deki NYFW'de olduğu gibi yine sıra dışı bir defile videosu hazırladığını öğrendim.

Geçen sezonki moda haftası için İznik Gölü'nde defile çekimlerini gerçekleştiren ikizler, bu kez mekan olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Ada Ankara binasını tercih etmiş. Konser salonunda senfonik bir defile gerçekleştirmekle kalmayan kardeşler, koleksiyonun hikayesini anlatan bir de kısa film çekmişler. Sason kardeşlerin hem defilesini, hem de kısa filmlerini çok merak ettim doğrusu. Siz de merak ediyorsanız bu akşam 22.00'de bilgisayarınızın başında olun.

BOND KIZI'NDA OSMANLI 'MİRAS'I

Osmanlı'da 'miras' anlamına gelen Mevaris adını verdiği mücevher markasının yurt dışındaki ilk şubesini önceki ay Londra'da açan Fatoş Altınbaş, markasıyla İngiltere'nin önemli isimlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bond Kızı Gemma Arterton, ünlü İngiliz dergisi The Rake'e verdiği röportajın fotoğraf çekiminde kameraya Mevaris mücevherleriyle poz vermiş. Kapalıçarşı'nın 500 yıllık mücevher kültüründen ve mirasından doğan Mevaris markasının kreatif direktörü Fatoş Altınbaş, dünyaya açılma ve Türk mücevher sanatını tanıtma misyonuyla çıktığı yolda amacını adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor; tebrikler.

PSİ CHİ'YE KATILAN İLK ÜNİVERSİTE OLDU

Ünlü iş insanı Hüsnü Özyeğin'in bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurduğu ve büyük önem verdiği Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ), uluslararası alanda adını her geçen gün daha çok duyuruyor. Üniversite şimdi de dünyada psikoloji bilimini ileriye taşımak ve akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla 1929 yılında kurulan The International Honor Society in Psychology (Psi Chi) topluluğuna Türkiye'den katılan ilk üniversite oldu. Psi Chi'ye dahil olması, hem Özyeğin Üniversitesi'ne, hem de üniversitenin öğrencilerine uluslararası alanda birçok kapı açacağı kesin. Türk üniversitelerinin itibarı adına çok önemli bir gelişme; emeği geçenleri tebrik ediyorum.

MALDİVLER'DE ÖZEL KUTLAMA

Pandemi nedeniyle İstanbul'un elitlerinin çoğu Sevgililer Günü'nü evde kutlamak zorunda kalırken, eşlerinin ayaklarını yerden kesenler de yok değil! Örneğin ünlü iş insanı Sinan Çiftçi, Sevgililer Günü'nü kutlamak için modacı eşi Selma Çilek Çiftçi'yi Maldivler'e tatile götürdü. Aşklarının meyvesi oğulları Satvet'i de yanlarına alan ünlü çift, balayı adası olarak bilinen Maldivler'de hem deniz ve güneşin tadını çıkardı, hem de sevgiye adanmış 14 Şubat'ı kutladı. Bu arada adada çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan çifti, karlar altında olan İstanbul'daki takipçileri çok kıskanmıştır herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA