Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Testli, serumlu kutlama yaptı

12 Şubat, Ajda Pekkan'ın doğum günüydü. 75 yaşına giren ama hayranları için yaşı hep 19 olan Süperstar'ın yeni yaşını Antalya'da özel bir organizasyonla kutladığını öğrendim. Pandeminin başından beri yetkililerin 'evde kal' çağrısına uyan ve evden kapı dışarı çıkmayan Ajda Pekkan, doğum gününde kendini ödüllendirmek istemiş anlaşılan. Covid-19 illetinden çok korktuğu için tarifeli uçak yerine özel jetle Antalya'ya gittiğini öğrendiğim ünlü sanatçı, Regnum Carya adlı otelde yeni yaşına girmiş.

Doğum gününü kutlamak için ablası Semiramis Pekkan ve çok yakın birkaç arkadaşını da otele davet eden Pekkan, gelmeden önce onlardan PCR ve antikor testi yaptırmasını istemiş. Hatta otelde, hem kendisine hem de davetlilerine vücut direncini artırması için serum bile taktırmış. Ajda Pekkan'ın cuma günü başlayan doğum günü kutlaması pazartesi günü sona ermiş ve hep birlikte İstanbul'a dönmüşler.

5 YILLIK AŞKA NAZAR DEĞDİ

Basın danışmanlığını yaptığı Haremlique'in ortağı Caroline Koç'un kardeşi Frederic Giraud ile evliliğin eşiğinden dönen İçim Gömeç, iki yıllık aşk orucunu 2016'da Leyla Tara Suyabatmaz'ın ilk eşi Serdar Angın ile bozmuştu. Daha önce başından iki evlilik geçen İçim Hanım ile Serdar Bey'in evlenmeye niyetleri olmasa da, mutlu olduklarını duyuyordum. Ancak nazar değmiş anlaşılan! Beş yılın ardından neyi paylaşamadılar, anlaşamadılar öğrenemedim ama yollarını ayırmışlar. İkisi için de hayırlısı olur inşallah.

YAZDAN ÇIKIP KARA KIŞA GELDİ!

Sömestir tatilini Acun Ilıcalı'dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Miami'deki evlerinde geçiren Zeynep Yılmaz, geçen hafta sonu İstanbul'a dönmüştü. 15 gün boyunca sıcaklığın ortalama 27 derecede olduğu Miami'de denizin ve güneşin tadını çıkaran Zeynep Hanım'ı, İstanbul'a ayak bastığında soğuk hava karşıladı. Miami'deki güneşli havadan, dört gündür kar yağışının yaşandığı -2 derecelik İstanbul'a gelen Zeynep Hanım, iki gün arayla hem yaz hem de kış yaşadı.

TRAFİK SORUNUNU TEKNEYLE ÇÖZÜYOR

Anadolu yakasında oturan sosyetik isimler, Avrupa yakasında işleri olduğunda İstanbul trafiğine takılmamak için deniz yolunu kullanıyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Hanım da, bu yolu tercih edenlerden. Nevbahar Hanım önceki gün de, yine deniz yolunu kullanıp Kandilli'deki yalılarından teknesi ile Bebek'e geldi. Kendisini bekleyen aracına binip semtten ayrılan Nevbahar Hanım, Avrupa yakasındaki işlerini halledip yeniden Bebek'e geldi ve teknesine binerek evine döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA