Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Maraşlı’yı çok seviyorlar

Atv'nin yeni dizisi Maraşlı, kısa sürede fenomen haline geldi. Bu akşam 7. bölümü ekrana gelecek olan dizinin fanları oluşmuş durumda. Sürükleyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla her pazartesi izleyicileri ekrana kilitleyen Maraşlı'nın fanları arasında, sosyeteden de birçok isim var.


Atv'nin yeni dizisi Maraşlı, kısa sürede fenomen haline geldi. Bu akşam 7. bölümü ekrana gelecek olan dizinin fanları oluşmuş durumda. Sürükleyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla her pazartesi izleyicileri ekrana kilitleyen Maraşlı'nın fanları arasında, sosyeteden de birçok isim var. Son haftalarda sosyeteden kiminle konuşsam Maraşlı'dan söz ediyor. Dizinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz'e de bayılıyorlarmış! Maraşlı hayranı olan sosyetenin ünlüleriyle konuştum ve onlara Maraşlı'yı neden sevdiklerini sordum. İşte Maraşlı'yı izlemek için pazartesiyi iple çeken sosyetenin ünlü isimlerinin diziyi sevme nedenleri…

FERYAL GÜLMAN
İNSANI İÇİNE ÇEKİYOR
"Maraşlı'ya bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesiyle başladım. İlk 4 bölümü nefessiz izledim. Şimdi de pazartesi günlerini iple çekiyorum. Oyuncular, konu, insanı içine çekiyor. Bu kış izlediğim en başarılı üç diziden biri."

BURCU HANİF
GÜZEL ENERJİ VERİYOR
"Maraşlı' dizisinde başrol oyuncularının birbiriyle olan uyumları çok doğal, izleyiciye güzel bir enerji geçiriyorlar. Maraşlı'nın vakur karakterine Burak Deniz'in başarılı şekilde hayat verdiğini düşünüyorum."

HÜLYA BİREN
OYUNCULAR ÇOK İYİ
"Maraşlı', harika bir dizi, resmen bayılıyorum. Monako'daki en eğlenceli anlarımdan biri oldu Maraşlı. Oyuncuların hepsi çok iyi oynuyor."

AYFER TOPRAK
KONUSU ÇOK FARKLI
"Maraşlı'nın çok güzel, farklı bir konusu var. Dizinin enerjisi, oyuncuları süper. Heyecanla izliyorum. Bayan lafına çok gülüyorum. Maraşlı'yı izleyebilmek için pazartesinin gelmesini büyük bir heyecanla bekliyorum."

ŞEBNEM DİNÇGÖR
SENARYOSU HARİKA
"Daha tanıtım fragmanları yayınlanmaya başladığında dikkatimi çekmişti. Çok güzel bir dizi, severek izliyorum. Pazartesi günlerini iple çekiyorum. Senaryosu harika. Maraşlı Bey ve Bayan Hanım, favori ekran çiftim."

DEMET ŞENER
HEYECANLA BEKLİYORUM
"Oyuncuları ve sürükleyici konusuyla çok severek takip ediyorum. En merak ettiğim Mahur'un annesinin o görüntülerde kızına ne dediği. Ve Mahur ile Maraşlı'nın aşkları ne olacak? Heyecanla bekliyorum…"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA