Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

7 yıl önceki mektup yeniden ortaya çıktı

2013 yılından beri boşanmaya çalışan Kemal-Feryal Gülman cephesinde sular bir türlü durulmuyor! Geçtiğimiz yaz boşanma davasını yürüten avukatı Eda Cideli ile dudak dudağa objektiflere yakalanan Kemal Gülman, sırf Feryal Gülman'ı rahatsız edebilmek için hamleler yapmaya devam ediyor! Hatırlarsınız; Kemal Gülman, 2014 yılında, müzayedeci ve galericilere mektup yollamış, evdeki değerli tabloların listesini verip "Feryal Gülman bunları satmak isterse almayın, yoksa sorun yaşarsınız" demişti.

Kemal Bey, geçen hafta söz konusu uyarı mektubunu aynı kişilere yeniden yollamış. Kemal Bey, bunu yaparak, tablo satmakla ilgili hiçbir girişimi olmayan Feryal Hanım'ın saygınlığını zedelemeye çalışıyor.

Feryal Hanım'ın da, daha önce açtığı davalara bir yenisini ekleyip bu kez de saygınlığını zedelemeye çalıştığı için Kemal Gülman'ı dava etmeye hazırlandığını duydum. Görünen o ki, Gülman çifti mahkeme koridorlarını daha çok arşınlayacak.

BOĞAZ'DA HAFİFLEYECEK!

Üç gündür Pınar Sabancı ile Şeyda Coşkun'u Bebek'te birlikte yürürlerken görüyorum. Anlaşılan yıllardır ünlü-ünsüz yüzlerce kişiyi 'hafifleten' yaşam koçu Şeyda Coşkun'dan medet umanlara Pınar Sabancı da katılmış! Bir dönem sağlıklı gıdalardan oluşan beslenme programlarıyla müşterilerini forma sokan Pınar Hanım, Oxford Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans Programı'na başlayınca sağlıklı gıda işinden uzaklaşmış. Yine de kendi yöntemleriyle kilolarından kurtulamaması ve Şeyda Coşkun'dan yardım istemek zorunda kalmasına şaşırdım doğrusu…

DOĞRU TÜRKÇE KIRMIZI ÇİZGİSİ

Anneannesi Monik İpekel gibi sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Yasmin Gülman da dijital dünyada yerini aldı. Youtube'da kendi kanalını açan Yasmin Hanım, her gün içerik üretip takipçileriyle paylaşıyor. Bilgilendirici içerikler üretmeye özen gösterdiğini söyleyen Gülman, Türkçe konusunda da çok duyarlı. "Doğru Türkçe kullanımına çok dikkat ediyorum. Benim için doğru Türkçe konuşma, kanalımın olmazsa olmazlarından" diyen Yasmin Gülman'a dijital dünyada başarılar diliyorum.

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Barcelona, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kalesini koruyan, eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'e geçen hafta nazar değmişti! Kick boks antrenmanında tekme atarken dizi dönmüş, ön çapraz bağlarını koparmıştı. Fizyoterapiyle ödemi ve kanamayı durdurmak için bir haftadır ev ile hastane arasında mekik dokuyan Işıl Reçber, önceki gün bıçak altına yatmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun demek için aradığım Işıl Hanım, operasyonunun çok başarılı geçtiğini belirtip, arayıp soran, iyileşmesi için dua eden ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür etti. Umarım bir an önce ayağa kalkar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA