Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Paris Moda Haftası’na Pera Palas’tan katılacaklar

Paris'te Dice Kayek markasını yaratıp isimlerini dünyaya duyuran Ayşe-Ece Ege kardeşler, Paris Moda Haftası'nın resmi takvimine giren ilk Türk markası olmuştu. Ege kardeşler, 2014'ten bu yana aralıksız katıldıkları, Paris Moda Haftası'nda bir kez daha boy gösterecek. Ege kardeşler, Covid-19'un en yoğun yaşandığı ülkelerden Fransa'da sağlık sistemi alarm verince, Nisan ayında, 25 yıldır yaşadıkları Paris'ten İstanbul'a dönmüştü. Bu yüzden Paris Moda Haftası'nda 7 Mart'ta tanıtacakları yeni koleksiyonlarını da İstanbul'da hazırladılar.

Paris Moda Haftası'nda görkemli defileler gerçekleştiren kardeşler, pandemi nedeniyle bu kez yeni cicilerini bir video ile tanıtacak. Önceki gün karşılaştığım Ayşe Ege, Pera Palas'ta sürprizlerle dolu harika bir çekim yaptık; herkes bayılacak" dedi. Raisa ve Vanesa Sason kardeşler de 15 Şubat'ta New York Moda Haftası'na, Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda çektikleri video ile katılmıştı. Ege kardeşler de şimdi İstanbul'daki tarihi Pera Palas Hoteli'nden moda dünyasına seslenecek ve moda aracılığıyla ülkemizin tanıtımını da yapmış olacaklar.

YAZA DÜĞÜN VAR

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök'ün 12 yıllık eşi Cenk Eyüboğlu'ndan boşandığını da, iki ay sonra teselliyi gençlik aşkı Başar Kozanoğlu'nda bulduğunu da herkes benden öğrenmişti. Yıllar sonra birbirlerine kavuşan aşıklarla ilgili müjdeli haberi de yine benden öğrenin. Alize Dinçkök ile Başar Kozanoğlu, bu yaz evleniyor. Mutlu beraberliklerini resmiyete dökmeye karar veren çift, pandemi nedeniyle henüz tarihi kesinleştiremeseler de, yakınlarına bu yaz bitmeden evleneceklerini müjdeledi. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

YİNE ŞAŞIRTTILAR!

12 yıllık eşi İsmail Cem Öztürk'ten önceki yıl boşanan Aslı Sipahi, geçtiğimiz yıl Ocak'ta gönlünü, Çapkınlar Ligi'nin hızlı oyuncusu Nuri Ensari'ye kaptırmıştı. Başlarda herkesin çok uzun soluklu olmayacağını düşündüğü bu ilişki, herkesi şaşırtarak geçtiğimiz Eylül'e kadar sürmüş; ancak sonunda beklenen olmuştu! Ancak Eylül ayında ayrılan aşıklar, yine herkesi şaşırtmayı başardı! Beş aylık ayrılığın ardından barış çubuklarını tüttüren aşıklar, mutluluklarını sosyal medyadan dosta-düşmana ifşa ettiler…

SEZONU ÇOK ERKEN AÇTILAR

14 aylık ilişkilerini 15 Aralık 2019'da resmiyete döken oyuncu Naz Elmas ile iş insanı Erol Özmandıracı'nın 'cicim ayları' devam ediyor. Hafta sonu yasağını ikinci adresleri olan Göcek'te demirli teknelerinde geçiren Özmandıracı çifti, bu yıl deniz sezonunu erken açtı! Şubat ayının son günlerinde denize giren çift, yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini de şaşırttı. Göcek'te teknelerinde eğlenceli anlar geçiren Erol Özmandıracı çekilen kareleri, "Şubat'ta Göcek başkadır. Çok soğuk ama bize ne..." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA