Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Küslüğe sömestir arası

18 yıllık evlilikleri sekteye uğrayan ve iki yıldır ayrı yaşayan Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Dinçkök ile Esra Dinçkök, yine barış çubuklarını tüttürdü. Ama maalesef yine kalıcı değil, geçici olarak! Hoş, Raif Bey barışmaya dünden razı.



Ancak kendisini, yakın arkadaşı Ebru İpekçi ile aldattığı için nuh deyip peygamber demeyen Esra Hanım, ne boşanma davası açıyor, ne de barışmaya yanaşıyor! Yakınlarının söylediğine göre bu durum böyle de devam edecek gibi gözüküyor. Sadece her ikisi de çocukları Ali Raif ile Aslan Eser'in bu durumdan etkilenmemesi için ellerinden geleni yapıyor.



Ara tatillerde ve bayramlarda küslüğe ara verip maaile tatile çıkıyorlar. Bu kez de sömestr tatili için küslüğe ara veren çift, yarın çocukları ile Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'e tatile gidecek. Zor gibi gözükse de; yine de bu barışın kalıcı olmasını temenni ediyorum.

HIRSIZA ÖDÜL VERECEK!
DJ Doğuş Çabakçor, geçen ay sevgilisi Asya Hocaoğlu ile Ankara'dan İstanbul'a dönerken yolda aldığı telefonla şoka uğramıştı! Hırsızlar, müzik stüdyosuna girip Çabakçor'un 400 bin liralık ekipmanını çalıp sırra kadem basmıştı.



Talihsiz olayın yaşandığı 15 Aralık'tan bu yana, çektiği videolarla ekipmanlarını bulmaya çalışan Çabakçor, bir sonuç alamayınca yeni bir yönteme başvurdu. Ünlü DJ, önceki gün ekipmanlarını geri getirene ya da bulunmasına yardımcı olacak kişiye 100 bin TL ödül vereceğini söyledi. Bakalım ödül işe yarayacak mı?

ÜNLÜ FENOMENİN INSTAGRAM EVİ
Eylül ayında ünlü şef Arda Türkmen ile evlenen sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, eşiyle birlikte Kemerburgaz'da yeni bir yuva kurdu. Ancak öğrendim ki, evlenmeden önce oturduğu Cihangir'deki bekar evini kapatmaya kıyamamış.



Ayaküstü sohbet ettiğim Elbirliler, "Uzun süredir oturduğum evimi çok seviyorum. Manzarası, dokusu, her şeyi tam ben" dedi. Bu arada bir meslek hastalığından söz etti;



"Evimi kendim dekore etmiştim, bittiğinde bir de baktım ki, farkında olmadan her köşeyi bir Instagram karesi gibi dayayıp döşemişim. Bu bir meslek hastalığı galiba!"

TEKNOLOJİNİN HEYKELE ETKİSİ!
Yeni yılın ilk heykel sergisi önceki gün açıldı. Sanatçı Şafak Yükseler ve Furkan Payas'ın yeni dönem eserlerinden oluşan sergi, Acarblu Rezidans'ın lounge katındaki sergi salonunda sanatseverlerle buluştu.



Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Acar ve Acarlar Şirketler Topluluğu Genel Müdürü Funda Acar'ın ev sahipliğindeki bir kokteyl ile açılışı yapılan sergide, gelişen teknoloji ve değişen yaşam şartlarının, sanat eserleri üzerindeki etkisini rahatlıkla görebilirsiniz. Mihriban Öztürk'ün küratörlüğünü yaptığı sergi 26 Ocak'a kadar açık, aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA