Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Servet Koçak ölmek istemiş

Önceki hafta Türkiye'nin en zengin ailelerinden Koçak Ailesi'nin 'para' yüzünden birbirlerine girdiğini yazmıştım. Önceki gün, ailede yaşananlarla ilgili yeni bilgilere ulaştım ve hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm. Önce olayı özetleyeyim; yıllar önce eşini kaybeden Servet Koçak'ın, oğulları Recai ve Necati Koçak, kız kardeşleri Naciye Koçak'ın, annelerinin servetini kullandığı iddiasıyla annelerinin tüm mal varlığı ve banka hesaplarına ihtiyati tedbir koydurmuş, vasi tayin edilmesi için de dava açmıştı. Para için kardeşler sorun yaşıyor gibi görünüyor ama mağdur olanın ise, 85 yaşındaki Servet Koçak olduğunu öğrendim. O kadar ki, Servet Hanım, 2019 yılında intihar girişiminde bulunmuş. Evet, yanlış okumadınız; Servet Hanım, ilaç içip ölmek istemiş. Recai ve Necati Koçak, annelerinin kardeşleri Naciye Koçak'tan gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet ile ekonomik istismar nedeniyle depresyona girip intihar girişiminde bulunduğunu iddia ediyor.



YALININ TEK SAHİBİ OLMUŞ
Bu arada kardeşler arasındaki yaşananların detaylarına da ulaştım. Recai ve Necati Koçak, yıllar önce kardeşleri Naciye Koçak'ın annelerine bakması ve kullanım hakkının da annelerinde olması şartıyla Yeniköy'deki Todori Yalısı'ndaki haklarından az bir para karşılığında vazgeçmiş. Ancak Naciye Hanım, zaman içerisinde yalının kullanma hakkını annesinin elinden alıp yalının tam sahibi olmuş. Recai ve Necati Koçak bunu tesadüfen öğrenmiş. Kardeşler; tesadüfen ailenin Çatalca'daki çiftliğinin satışa çıktığını duymuş ve araştırınca kız kardeşlerinin hem her şeyiyle yalıyı ele geçirdiğini hem de kendilerinden habersiz, annelerine çiftliği sattırmaya çalıştığını öğrenmiş. Kardeşler arasındaki sorun, kolay kolay çözülmeyecek gibi görünüyor ama umarım annelerini daha çok mağdur etmezler.



TRABZONSPOR HER YERDE ZİRVEDE
Türk sosyetesinin bu sömestirde Avrupa jet-set'inin favori kayak merkezi Courchevel'de üstünlüğü tekrar ele geçirdiğini yazmıştım. Bir haftadır Courchevel'de Türkçe şarkılar çalınıyor, bayrağımız dalgalanıyor. Courchevel'in en ünlü mekanında Türk bayrağını dalgalandıran iş insanı İlhan Karadeniz, olayı ülke bazından şehre kadar indirdi! Fanatik bir Trabzonspor taraftarı olan İlhan Karadeniz, o ünlü mekanın garsonuna Trabzonspor montu giydirdi. Fransız garson; 'BİZE HER YER TRABZON' yazılı bordo-mavi montuyla gün boyu servis yaptı. Gördüğünüz gibi garson, Trabzonsporlu olmaktan çok memnun; demek ki, İlhan Bey'den iyi bir bahşiş almış!



AİLE TATİLİNDE ROMANTİZM!
Aşklarını tüm Türkiye'nin benden öğrendiği Derin Mermerci ile Murat Aslan da sömestir tatilinde rotayı kayak merkezine çevirenlerden. Ekimde ilişkilerinin ikinci yılını kutlayan ve geçen yıl Derin Hanım'ın Vaniköy'deki yalısında birlikte yaşamaya başlayan aşıklar; Derin Hanım'ın Cem Aydın'dan olan ikizleri Lal ve Mila'yı, sömestirde Uludağ'a kar tatiline götürdü. Yakınlarının önümüzdeki günlerde aşklarını evlilikle perçinleyeceklerini söylediği aşıklar, dört gün kaldıkları dağda, Lal ve Mila'yı eğlendirirken, fırsat yaratıp karda baş başa romantik yürüyüşler yapmaktan da geri kalmadı.



TEK RENKLE
GELEN ŞIKLIK
Başarılı blogger Rüya Büyüktetik, 'klasik ama sürprizli' olarak özetlediği stil seçimleriyle öne çıkan bir isim. Klasik parçaları seven Büyüktetik, modern bir görünüm oluşturmakta gerçekten çok başarılı. Bu fotoğrafta da gördüğünüz gibi, tercih ettiği tek renk görünümü çok şık, zarif ve olması gerektiği kadar. Grilerin ağırlıklı olduğu kombinde farklı tonlar olsa da hepsi uyum içinde. Beyaz tişört ve çanta da aydınlık katmış görünüme; tebrikler…



AMACIN NE?

Yapımcı Esat Yontunç'un influencer ve tasarımcı eşi Hande Gülşen Yontunç'un hafta içinde sosyal medyada yaptığı bir paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu! Takipçileri, ön camı karla kaplı aracından elinde bir pizza kutusuyla inen Hande Hanım'a demediğini bırakmadı! Haksız da sayılmazlar hani! Hoş; Hande Hanım'ın dediği gibi, gülüp geçebilirlerdi de... Ancak benim kafamda deli sorular var! Hande Hanım bu reels ile bir otomobil markası ile iş birliği mi yaptı yoksa pizza markasının tanıtımını mı yapıyor? Eğer bu bir marka iş birliği değilse camı karla kaplı araçtan elinde pizzayla inmenin açıklaması ne? Anlayan beri gelsin!



SPOR GİYİM
KÖŞESİNE ÇEKİLDİ
Pandemi modada birçok değişikliğe yol açtı; bazıları geçici, bazıları ise kalıcı oldu. Rahatlık, stillerin artık en önemli unsurlarından olsa da o şık günleri çok özledik. Her yerde görmeye başladığımız topuklularla, şık çantalarla bir araya gelen lüks spor giyim görünümleri artık popülerliğini yitirdi. Eşofmanlar, tekrar pazar sabahı aktivitelerinde, sportif etkinliklerde yerini almaya devam edebilir.



Dünya modaevleri, her sezon kıyafetlerle birlikte çanta trendlerini de şekillendiriyor. Miniler, maksiler, geometrik çizgiler... Birkaç sezondur görmeye alıştığımız bu çanta modellerinin arasına dikdörtgen çantalar da eklendi. Siz de şimdiden gardırobunuza ekleyin derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA