Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İzinsiz tadilat başına dert açtı

"Ev alma, komşu al" diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte size çok güzel bir örnek… Hatırlarsanız; 13 yıl boyunca Muhsinzade Yalısı'nda açtığı otelde yaşayan ve 2019'da check-out yapmak zorunda kalan Ahu Aysal Kerimoğlu'nun tekrar yalı hayatına geri dönmeye hazırlandığını yazmıştım. Ahu Hanım, iki ay önce, ilanında fiyatı 30 milyon lira yazan O.Yalısı'nın giriş katındaki daireyi satın almıştı.



Ahu Hanım yalı dairesine taşınmış, Boğaz aşkı son bulmuştur diye düşünmüştüm ama şimdilik hayalleri suya düşmüş! Çünkü Ahu Hanım, 145 m2 kullanım alanına sahip 3,5+1 yalı dairesinin tadilatını, Boğaziçi İmar'dan izin almadan başlatmış. Komşularından biri de gidip şikayetçi olunca, gelip dairesini mühürlemişler. Ahu Hanım'ın da yaptığı yanlış tabii ki; niye izin almadan tadilatı başlatıyor? Ama yarın yüz yüze bakacağı komşularından birinin gidip Ahu Hanım'ı şikayet etmesi de ne kadar doğru; bilemedim!!!

YENİ ANNENIN EN DOĞAL HALİ
Hafta içi oğlu Ali'yi dünyaya getiren Hande Soral'ın hastane odasından paylaştığı bu fotoğraf, bence haftanın en dikkat çeken karesiydi. Artık sosyal medyada fotoşopsuz ve filtresiz bir ünlü fotoğrafı görmediğimiz ve buna da alıştığımız için; ne yalan söyleyeyim ünlü oyuncunun bu sıfır makyajlı fotoğrafını görünce başta şaşırdım ama çok da hoşuma gitti.



Soral, doğum sonrası tam da olması gerektiği gibi, son derece doğaldı. Doğuma hep full makyaj ve fönlü saçları ile girip çıkanları gördüğümüz için bu doğallığı özlemişiz!!!

İLK MAĞAZALARINI İSTANBUL'DA AÇTILAR
İstanbul, yabancı markalar için bir çekim merkezi olmaya devam ediyor. Niş bir İtalyan parfüm markasının yaratıcıları Tiziana ve Paolo Terenzi de, dünyadaki ilk mağazalarını hafta içinde İstanbul'da açtı.



'Sanatsal kokular' yaratan Paolo ve Tiziana Terenzi, Karaköy'deki kruvaziyer limanında yer alan mağazanın açılışı için İstanbul'a geldi. Marka yaratıcıları; iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı açılış davetine ev sahipliği yaptı. Bu arada çok ortalarda görünmeyi sevmeyen Can Hakko ile nişanlısı Deniz Aktaş da davetliler arasındaydı.

TREND RADARI
Yaz gardırobunun demirbaşı olmaya aday bralet, hiç olmadığı kadar popüler. Üzerine basic bir gömlek, ince bir hırka hatta ceket ile birlikte her okazyona uyum sağlayan bralet, sezonun en cool parçalarından.



Leopar desenli giysilerinizi artık kaldırabilirsiniz. Bu yaz çizgili, çiçekli ve daha birçok farklı desen var ama aralarında leopar yer almıyor. Aklınızda olsun…

Yazın hit parçalarından biri de takım elbise yelekleri. Özellikle canlı renklerle bir araya gelen bu maskülen görünümlü yelekler; şort, etek, pantolon fark etmeksizin her kombine yakışıyor.

ŞEYMA'YA KULAK ASMAYIN!
'OLAYLARIN KADINI' sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, son olarak avuçlarında kullandığı vitaminlerin fotoğrafını paylaştı. Günlük vitamin dozu, hangi mineralin ne ile birlikte kullanılacağı kişiye göre değişir. Bunlar doktor tavsiyesi ile kullanılması gereken takviyelerdir. Ama Şeyma Subaşı, elindeki 6 vitamini göstermekten çekinmedi.



Sosyal medyada da hemen konu oldu ve "Demek ki keramet hepsini birlikte yutmakta" gibi çıkarımlar yapıldı. Şeyma, kendi sağlığını bizden daha iyi düşünüyordur herhalde ama 'Sağlıklı beslen, iyi hisset, spor yap' mesajları verirken bu ne şimdi!!! Bence siz Şeyma'nın vitaminlerinden almadan önce mutlaka bir doktora danışın.

GÜNDÜZ ŞIKLIĞI
Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen emekli manken Güzide Duran, hafta içinde katıldığı bir davette giydikleriyle, bu yaz döneminde gündüz davetine nasıl gidilmesi gerektiğini harika bir şekilde gösterdi.



Duran'ın uzun desenli elbisesi, modası hiç geçmeyecek bir model ve üstelik kendisine çok yakışmış. Ünlü Fransız markasının krem rengi mini çantası ve naturel tonlardaki sandaletleriyle çok hoş ve sade bir zariflik ortaya koymuştu. Tebrikler Güzide Duran…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA