Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisiyle aile tatilinde!

Geçen yıl vefat eden Carole Hakko ile 34 yıl aynı yastığa baş koyduğu Jeff Hakko, 2015'te herkesi şaşırtıp evlerini ayırmış, iki yıl sonra da boşanmıştı. Uzun süre bekar gezen Jeff Hakko'nun üç yıl önce aşk orucunu bozduğunu, Demet Güngör ile yeni bir aşka yelken açtığını ilk bu köşede okumuştunuz. Çok ortalarda gözükmeyi sevmeyen aşıklar, yıllar sonra Bodrum'da ortaya çıktı; hem de maaile! Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al; Jeff Bey ve sevgilisi Demet Hanım'ı tekne tatilinde görüntülemiş.



İşin ilginç yanı, teknede, Jeff Bey'in kızı ve damadı Romina-Niv Garih, oğlu Allan Hakko ve onun sevgilisi Merve Oflaz ile torunları Alaia ile Gaia Garih'in de olması. Görünen o ki, Demet Güngör, Jeff Bey'in çocuklarından onay almış. Demet Hanım ile Jeff Bey, ilişkilerini resmiyete döker mi bilmem ama gayri resmi olsa da aile olmuşlar bile…

HAMİLELİK ÇOK YAKIŞTI
İki yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer ile martta Atina'da evlenen Dila Tarkan'ın nikah masasına oturduğunda 3 aylık hamile olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz.



Uzun süre kızları olacağını sanan çifte erkek bebek geliyor! Bu arada, hamileliğinde 7. ayına giren ve şimdiye kadar toplamda 9 kilo alan Dila Hanım Bodrum'da tatil yapıyor. Yakın arkadaşları Fethi Kamışlı'nın teknesinde tatil yapan Dila Hanım, denize girerken Ersin Al'ın objektifine takılmış. Her daim şık ve formda olan Dila Hanım'a hamilelik çok yakışmış. Bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah.

İLK KİŞİSEL SERGİSİNİ BODRUM'DA AÇTI
Pandemi döneminde sanatçı yönünü keşfettiğimiz modacı Ferruh Karakaşlı, ilk kişisel sergisini açtı. Pandemi döneminde ürettikleriyle karma sergilere katılan Karakaşlı'nın 'Authentcitiy' isimli ilk kişisel sergisi, iş insanı



Gaye Donay'ın Nişantaşı'ndaki galerisinin ardından geçen yıl Bodrum Güvercinlik'teki 5 yıldızlı bir otelde açtığı ikinci galerisinin bu sezonki ilk sergisi oldu. Açılışı davetinde Bodrum'daki sanat tutkunu tatilcileri buluşturan sergi, 31 Temmuz'a kadar açık.

PİLEVNELİ'DEN SIRA DIŞI GALERİ
Türkiye'deki sanat ortamı için heyecan uyandıran işlere imza atan sanat galerisi sahibi Murat Pilevneli yine yaptı yapacağını! Bodrum'da öyle bir galeri açtı ki, kendi deyimiyle "Türkiye'de şimdiye kadar bu tarz bir galeri açılmadı."



Geçen yaz sanatı tatilcilerin ayağına götüren ve iki farklı yerde sergiler düzenleyen Pilevneli'nin bu yaz Yalıkavak'ta açtığı galeri, 6.5 dönüm arazi üzerinde yedi bağımsız yapıdan oluşuyor. Galerinin ilk sergisinde yer alan eserler ise herkesin dilinde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA