Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü yönetmen ölümden döndü

Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ile ilgili çok üzücü bir haber aldım. 2 binin üzerinde klip çeken, 90'lardan itibaren neredeyse çalışmadığı şarkıcı kalmayan Kemal Başbuğ'un motosiklet kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü öğrendim. Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın da eski eşi olan ve ondan 20 yaşında Zeynep Lal adında bir kızı bulunan Başbuğ, arkadaşının kullandığı motosikletle kaza yapmış.



Başında kaskı olmasına rağmen ağır yaralanan Başbuğ'un, hastaneye götürüldüğünde bilinci kapalıymış. Hatta bilinci üç gün sonra açılmış ve bir hafta hastanede kalmış. Ünlü yönetmenin cuma günü taburcu olduğunu öğrendim ancak halen yürüyemiyormuş. Bu arada en sevilen kliplerine imza attığı birçok ünlü şarkıcı, hastanede ziyaretine gitmiş ve moral vermiş. Tabii şu an evli olduğu Yeşeren Hanım ve ondan olan oğlu Kerem ise hastanede başucundan ayrılmamış. Kemal Başbuğ'a acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce ayağa kalkar…

TATİLDEN GELİP TATİLE GİTTİLER
Burcu Şendir ile jestleriyle ayağını yerden kesen sevgilisi Can Helvacıoğlu'nun aşkı doludizgin devam ediyor. Can Bey, geçen ay yeni yaşına giren Burcu Hanım'ı, Güney İtalya'ya tatile götürmüştü. Positano, Amalfi, Capri Adası, Napoli derken görülmesi gereken neresi varsa gezdiler.



Bir haftalık Güney İtalya tatilinin ardından Türkiye'ye dönen çift, hiç vakit kaybetmeden Bodrum'a gitti ve şu anda orada tatile devam ediyorlar. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al çifti görüntülemiş, mutlu oldukları her hallerinden belli oluyor. Bakalım bu mutlu aşk, nikah masasına taşınacak mı…

BEACH'TE MODA PARTİSİ
Bodrum'da tatilde olan, sosyete ve sanat dünyasının ünlüleri, Cennet Koyu'ndaki bir otelin beach'inde buluştu. Onları bir araya getiren ise, dünyaca ünlü bir İtalyan moda markasının yeni koleksiyon tanıtım partisiydi. Partiye özel dekore edilen beach'te buluşan moda tutkunu ünlüler, hem markanın yeni koleksiyonunu yakından görme imkanı buldu hem de DJ Wolfram Amedeus'un müzikleriyle eğlendi.



Bu arada partiye katılanlar arasında, Bilge Öztürk ile 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya ve Hande Ataizi ile kendisinden 20 küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu da vardı.

91'LİK DELİKANLI 1 SAAT YÜZDÜ
Her yıl Bodrum Türkbükü'nde tatil yapan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Bodrum sezonunu açtı. Teknesi Nazenin V ile Türkbükü açıklarına demir atan Rahmi Bey, önceki gün denizin ve güneşin keyfini çıkardı.



Bu arada 9 Ekim'de 92 yaşına basacak olan Rahmi Bey, bu yıl da geleneğini bozmadı ve yine akşam saat 18.00'de teknesinden inip denize girdi. Korumalarının eşliğinde yaklaşık bir saat yüzen Rahmi Bey'e gerçekten bravo. 60'lı yaşlarında yaşlandıklarını düşünenlere sesleniyorum; 91'lik delikanlı Rahmi Bey'den biraz feyz alın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA