Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Cem Yılmaz olmak…

Ünlü bir çift için 'Evleniyorlar' haberi duyulduğu gibi 'Acaba ne kadar sürecek?' tahminleri de başlıyor. Hele ani yapılan bir evlilik ise… Şöhret ve evlilik hiç anlaşan bir ikili değil. Görkemli hayat; temeli sağlam olmayan çiftleri bir lokmada yutuyor.
Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu… Ülkenin en sevilen, en popüler erkeği… Genç ve güzel bir kadın… Para, başarı, sağlık ve şeker gibi tatlı bir bebek… Dışarıdan bakıldığında her şeye sahipler… Yine de 'Olmasını istediğim şey bu değildi' deyip evliliklerini bitirdiler.
Neden her şeyi olduğunu düşündüğümüz çiftlerin mutlulukları kalıcı olamıyor?
Sorun belki de bu zaten… Her şeyinin olması; düşündüğümüzden daha ağır, karmaşık ve yıpratıcı bir yük!
Bir yanda istediğin her şeyin olması, diğer yanda istediğin her şeye sahip olmanın; tatminsizliği, izolasyonu, huzursuzluğu ve güvensizliği tetiklemesi… Bir yanda Türkiye'nin en popüler ve sevilen adamısın, öte yandan kendini korumak için ördüğün duvar yüzünden içte yalnızsın.

VİTRİNDEKİ OYUNCAK
Herkes senden bir parça istedikçe, hayattan büyükmüşsün gibi davrandıkça; kendini vitrindeki bir oyuncak gibi hissetmeye başlıyorsun.
Cem Yılmaz bazen şunu bile düşünüyordur:
İnsanlar esprilerime gerçekten komik olduğu için mi, yoksa ben söylediğim için mi gülüyorlar?
Bir yanda istediğin her şeye sınırsız erişim ve bu kadar ilgi karşısında egonun duyduğu haz; diğer yanda gerçeküstü, ürkütücü, izole edici, kafa karıştıran, özelinin kalmadığı, üstüne üstüne gelen bir dünya… O kadar imkanın içinde hayatın kontrolünün elinden gittiği hissi… 19'uncu yüzyıl yazarlarından Maria von Ebner-Eschenbach'in sözlerindeki gibi 'Azla memnun olmak zor; ama çokla imkansız!' İYİ

GÜNDE KÖTÜ GÜNDE…
Eskiden 'İyi günde kötü günde' deyip evleniyordun. Şimdi evlilik anlaşmalarına kilo almama şartı, ne kadar sık seks istendiği maddeleri bile koyuluyormuş.
Özellikle ünlülerin evlilik anlaşmalarında bu tip maddeler yeni trendmiş.….
Mesela Justin Timberlake'in; Jessica Biel'i aldatırsa, 500 bin dolar vermesi gerekiyor. Bu arada, Justin Timberlake'in uzun konser turları, sadakatsizlik söylentileri ve henüz çocuk istememesi yüzünden evliliklerinin sallantıda olduğu konuşuluyor.
Önceden uyuşturucu bağımlısı olan Keith Urban, tekrar uyuşturucuya başlarsa, Nicole Kidman'ın servetinden bir kuruş bile alamayacakmış. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in, eşi Priscilla Chan ile haftada en az bir akşam 100 dakika kaliteli zaman geçirmesi koşulu da evlilik anlaşmalarında yer alıyormuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA