Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Hangisine daha sadıksınız?

Bazen takılıp kaldığınız, kendinizi ifade edemediğiniz mutsuz bir yaşantıyı değiştirmek için birinin bir şeyi gözünüzün içine sokması gerekir...
Sevgili Leyla Alaton, sosyal medyada 'mutlu ve özgür kadınlar' diye bir akım başlattı. Kendi enerjisi ve gönderdiği mesajlarla her sabah pek çok kadını kendine güvenmeye, inanmaya ve adım atmaya motive ediyor. Instagram'a bir türlü alışamadığım halde ben de mutlaka girip ne göndermiş diye bakıyorum.
Mutlu ve enerji dolu kadınların; neyi doğru yaptıklarını, nasıl başardıklarını ve nasıl kendilerini iyi hissettiklerini izliyorum. Kendimle kıyaslamak için değil, öğrenmek için.

GÜÇLÜ YÖNÜNÜZÜ ÇIKARIN
Her şeyi olduğuna inandığınız kişiler; aslında düşündüğünüz gibi her şeye sahip değiller. Sadece neyi iyi yaptıklarını keşfetmiş ve ortaya çıkartabilmişlerdir.
Başkalarının hayatı ile kendininkini kıyaslayıp sürekli kendinden şüphe eden ve bu yüzden gününü stresli, endişeli ve huzursuz geçiren bir kadınsanız; önce kendi hapishanenizden kurtulmayı öğrenmeniz gerekiyor.
Sizi insan yapan korkularınızı, iç kritiğinizi ve zayıf yönlerinizi yok edemezsiniz ama hiçbirinin hayata karşı tavrınızı kontrol etmesine izin vermeyin...
Kendinizle güçlü yönlerinizi ortaya çıkartmak için uğraşın. Aynaya baktığınızda kendinizi görün; korkuların, kıyaslamaların, kaygıların ve iç kritiğinizin üzerinizdeki yükünü değil.
Ve kendini beğendireceğiniz ilk kişi kendiniz olun! En sahici kimliğinizi ancak öyle keşfedersiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA