Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ATİLLA DORSAY

Sophie'ye hem aşığım hem de çok minnettarım

'Hotel Riviera' adlı yeni filmi Antalya'da görücüye çıkan Christopher Lambert, filmin yönetmeni ve sevgilisi Sophie Marceau'ya hem aşık hem de minnettar olduğunu söyledi

Antalya Altın Portakal Film Festivali'yle birlikte düzenlenen 3. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin davetlisi olarak uzatmalı sevgilisi Sophie Marceau'yla Antalya'ya gelen ünlü aktör Christopher Lambert, Türkiye'den ayrılmadan önce önemli açıklamalar yaptı... İkilinin başrollerini paylaştıkları ve önceki gün galası yapılan 'Hotel Riviera' adlı filmde akıl hastanesinde yatıp çıkan bohem bir polisi canlandıran Lambert şunları söyledi:

SETTE DAHA İYİ ANLAŞTIK
"Filmin belki de en ilginç özelliği yönetmenliğini Sophie'nin üstleniyor olması. Onunla sette, evde anlaştığımızdan çok daha iyi anlaştık. Şimdiye kadar bulunduğum en güzel 3 setten biri oldu. Çok keyifli çekimler yaptık. Sophie normalde çok inatçıdır ama bu filmde herkese kulak verdi, her tavsiyeyi dinledi. Bana, uzun zamandır önüme gelen en güzel rollerden birini armağan etti. Onu seviyorum ama minnettarlığımı da söylemek istiyorum."

FİLMLERİM KILAVUZ GİBİDİR
Bugüne kadar 'Greystoke Tarzanı', ve 'İskoçyalı' gibi birçok önemli filmde başrol oynayan ve son 20 yılın en önemli aksiyon yıldızları arasında gösterilen Lambert, kariyerine ilişkin düşüncelerini ise şu sözlerle açıkladı: "İlk başrolümü 'Greystoke Tarzanı'nda oynadım. 600 kişilik bir ekip içinde başrolde olmak benim için unutulmaz bir başlangıçtı. 'İskoçyalı' da felsefi içeriğiyle beni çok etkileyen bir filmdi. Bence, oynadığım filmlerin en önemli özelliği, eğitici yanlarının bulunması. Bilirsiniz; anne-babalar öğretmen değildir, onlar sadece çocuklarına en iyi yolu gösteren kılavuzlardır. Benim filmlerim de biraz bunu yaptılar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA