Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Yeni yıla kar garantili Kartalkaya’da girin derim

Zihnimize kodlanan 'Ya o kar yağmazsa' korkusu var ya, 2019'a bembeyaz girmek isteyenlere hiç mi hiç engel değil. Kayabilecek miyiz, kayamayacak mıyız kaygısı Kartalkaya Kaya Otelleri'nde dünyaca ünlü Fransız kar yapma makineleri ile donatılınca son buldu. Pistlere kurulan bu kar makineleri sayesinde sezon boyu kar garantisi var. Ne şahane değil mi? Bunu geçtiğimiz hafta kış sezonunu açan Kaya Hotels&Resorts'ün lüks butik dağ oteli Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort'da öğrendim.
Dahası pistlerde BMW arabalarla kar üzerinde driftler atılıyor, zirveye atv'lerle çıkılıyor, şömine başı keyfi, Drop'ta özel partiler yapılıyor, acayip bir yeni yıl hazırlığı var dağda. Kayak yapanlar için Türkiye'de ilk kez kullanılan Leitner markalı, önden korumalı lift, farklı zorluk derecelerinde 11 pist var, yedi liftle ise direkt olarak telesiyejlerle çıkılıyor. Yeni yılda asıl çocuklar yaşadı. İster buz pistinde paten keyfi yapabilirler, ister Kids Snow Tubing Parkı'nda eğlenebilirler.

KONUŞAN AĞAÇLAR
Kar tatilinde sis çok var ise endişe tavandır.
Özellikle aileler için, siste çocukları kayıyorsa o gün kolay bitmez.
Kayak ve snowboard tutkunlarının Kartalkaya'da güven içinde spor yapabilmeleri için önlemler alınmış. Olası bir durumda pist dışındaki arazide yönünü kaybeden kişi, ağaçlardaki sinyalizayon sistemi ile tek bir butonla güvenlik görevlilerine lokasyon bildirebiliyor; şahane.
En yakın ağaç, tüm kriz durumunu hemen çözüyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA