Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Rami Malek neredeyse biz de oradayız’

Bugünlerde herkes Bodrum'da sezonun nasıl geçtiğini merak ediyor.
Genelde bunu anlamak için popüler mekanların dolu olup olmadığı dikkate alınıyor ama aslında bu yanıltıcı bir sonuç ortaya çıkarıyor. Bu nedenle "O mekan bile boş" diyenlere aldırmayın. Peki gelelim bendeki havadislere...
Bodrum'da herkes ilçenin yollarının bozukluğuna ve mekanların birbirine uzaklıklarına isyan etmiş durumda. Bu nedenle tek bir bölge seçip tüm aktivitelerini orada gerçekleştiriyorlar.
Öte yandan 91. Oscar Ödülleri'ne damgasını vuran oyuncu Rami Malek'in geçtiğimiz aylarda Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental Hotel'e gelip 'He's a Fan/She's a Fan' isimli 20 yıllık global kampanyanın yüzü olmasıyla birlikte tüm dünya gözünü Bodrum'daki bu otele çevirdi. Oteldeki turistlerden birçoğu sırf Rami Malek'in tercihinden dolayı bu otele gelmiş. Bu arada otel, her ünlünün desteğine karşılık onlar adına sosyal sorumluluk çalışmalarına bağışta bulunuyor; bravo. Rami Malek'in desteklemeyi seçtiği yardım kurumu ise Helen Keller International.
Bu kurum; görme bozuklukları, sağlık ve beslenme alanlarında kanıt ve araştırmalara dayanan programlar gerçekleştirip körlük ve beslenme yetersizliklerinin neden ve sonuçlarını araştırıyor. Bu arada bu otelde tatil yapan uluslararası bilinirliğe sahip birçok ünlü isim var ancak gizliliğe önem veriyorlar.

CHANEL İZDİHAMI
Oteldeki İtalyan lezzetleriyle Assaggio, Bodrum Balıkçısı, Asya mutfağından Kurochan by IOKI ve Vakko Patisserie Petit Four; farklı gurme deneyimleri yaşamanızı sağlıyor. Bu arada Chanel; Capri, Monako ve St.
Tropez'deki sezonluk butiklerinin ardından, Türkiye'deki ilk sezonluk butiğini de burada açtı. 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının satışa sunulduğu butikte, kadınlar şimdiden hiçbir şey bırakmamış. Üstelik bir model için haber bekleyenlerin, listeye adını yazdıranların olduğunu öğrendim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA