Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Aleyna Tilki rotasını şaşırdı..

Hadi biraz bantı başa alalım Yıl 2016 Aleyna Tilki'nin X Large adlı gece kulübünde yarı çıplak erkek dansçılar eşliğinde şarkı söylerken çekilen görüntüleri gündem yaratmıştı, 16 yaşındaydı kendi tarzı ile şarkı söylüyordu. Günaydın'ın 16'lık bar şarkıcısı manşeti tüm Türkiye'de olay yaratmış ve Aleyna çocuk ve aile bakanlığının da devreye girmesiyle 18 yaşına girene kadar yalnızca halk konserlerine sahneye çıkabilmişti. 2 sene sonra reşit olan Aleyna büyük bir çıkış yakaladı ve yaptığı hit şarkılarla çıktığı büyük konserlerle kendisini paranın ve şöhretin içinde buldu. Hatta imajını iyice düzelten Aleyna büyük markaların milyonluk reklam yüzü de oldu her şey çok güzel giderken ne oldu sana?

Ancak Aleyna Tilki bu defa sınırı aştı! Çılgınlığa, yaşının getirebileceği uçarılığa, genç yaşta ünün getirebileceği hataları insanlar tarafından görmezden gelindikçe resmen terbiyesizliğe dönüştürdü işleri. Hatta bu kadar para ve şöhreti kaldıramadı desek yeridir. Tilki'nin son paylaştığı fotoğraf tam bir skandal! Orta parmağını göstererek poz vermiş. Bunun kelimeleri kullanarak küfür etmekten ne farkı var şimdi? Sen sanatçısın ve konserine gelen milyonlarca çocuk hayranın var.

Aleyna'nın örnek insan olmak gibi bir zorunluluğu olmayabilir ama terbiye sınırları içinde olmak zorunda. Böyle alenen, ulu orta bu hareketin savunulacak bir tarafı yok. Terbiye, aile tarafından verilmesi gereken bir olgu bence. Bu konuda burada bir eksiklik var gibi görünüyor sevgili Aleyna, biraz çeki düzen ver kendine artık sevenlerin sana fazla şans vermeyecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA