Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Canlandırdığım kadının güçlü oluşu beni etkiledi

'Sevdam Alabora' dizisinin başrol oyuncularından Elçin Sangu: Rolü kabul etme nedenim hem projeye inanmam, hem de oynadığım karakterdi. Etrafımızda bu kadar şiddet mağduru kadın varken, oynadığım kadının güçlü olması da beni etkiledi

ATV'nin iddialı dizisi 'Sevdam Alabora', bugünden itibaren pazar akşamları ekrana gelecek. Daha önce 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Kurt Seyit ve Şura' dizilerinde rol alan Elçin Sangu diziyi, rolünü ve oyunculuk kariyerini anlattı:

REYTİNG BİZİM İŞİMİZ DEĞİL

'Sevdam Alabora' dizisinde rol almak istememin nedeni her şeyden önce projeye inanmamdı. Canlandırdığım karakterin güçlü bir kadın oluşu da beni çok etkiledi. Çünkü etrafımızda bu kadar şiddet mağduru kadın varken, güçlü ve özgür bir kadın görebilmek çok kıymetli.
Son dönemde dizilerin ayakta kalabilmesi çeşitli faktörlere bağlı. O faktörlerden biri de günü ve saati... Kanallar, stratejik olarak gün değişikliğine gidebilir. Bizim dizimizin de günü değişti. Fakat saatinde bir değişiklik yok. Bundan sonra pazar günleri saat 20.00'de izleyicimizin karşısında olacağız. Açıkçası ben reyting konusuna takılmıyorum. Reyting bizim değil, yapımcının ve kanalın işidir diye düşünüyorum.

KÖYCEĞİZ'DE HUZURLUYUZ

Çekimlerin İstanbul dışında yapılıyor olması konusunda, daha önce şehir dışında hiç çalışmadığım için ilk başlarda çekincelerim vardı ama Köyceğiz'e geldikten sonra tüm hissiyatım değişti. Burası öyle tarifsiz güzellikte bir yer ki... Trafiği, keşmekeşi İstanbul'da bıraktık, burada doğa ile iç içe son derece huzurlu günler geçiriyoruz. Sevdiklerimizi özlemek dışında her şey yolunda.
Soğukta denize girmek dışında beni aşırı zorlayan bir sahne olmadı. Donma tehlikesi atlattım. Gerçekten hayatımda bir kez daha yaşamak istemeyeceğim bir deneyimdi. Bu sahneler öncesinde özel bir çalışma yapmıyorum, dikkatli olmak yeterli aslında. Zaten yapım ekibi tarafından her türlü önlem alınıyor. Ben kendi adıma, rolüme konsantre oluyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum.

ATLARI ÇOK SEVİYORUM

İşin en güzel kısmı atlar... Hayvanlara ve doğaya çok düşkün olmama rağmen belki de hiç bilmediğim için atlardan biraz ürktüm ama at binmem gerekiyordu. Binicilik dersi aldım ve şimdi bu müthiş duyguyu yaşamak için neden bu kadar beklemişim diyorum... Atlar bundan sonra da hayatımda hep olacak.
Dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili tabii ki konuşmayacağım ama ipucu vereyim: 'Zeynep' hemen teslim olan bir karakter değil, illa ki doğru bildiğini söyleyecek ve gizli kalmış sırları da öğrenmeye çalışacak. Bunlar olurken de çocukluk aşkı 'Gökhan'ı asla unutmayacak... Yeterli mi?
Doğuştan kızıl saçlı, renkli gözlü ve beyaz tenliyim. Bu tür fiziksel özelliklerin oyunculuk konusunda çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Avantajı ve dezavantajı role göre değişir.

DÜNYANIN EN İLTİFAT ALMAYI BECEREMEYEN İNSANIYIM
Ekşi Sözlük'te sizin için 'Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri' şeklinde yorumlar yapılıyor. Hatta Liv Tyler'a benzetenler oluyor. Bu yorumları nasıl karşılıyorsunuz?
Siz de kendinizi güzel buluyor musunuz? Bunları duyunca yüzüm kızarıyor çünkü dünyanın en iltifat almayı beceremeyen insanı ben olabilirim. Utanıyorum. (Gülüyor)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA