Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

'Bana komedyen deniyor ama bu ilk komedim'

Başrollerini Uğur Yücel, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Sarp Apak ve Bülent Şakrak'ın paylaştığı 'Yaktın Beni' filminin basın toplantısı önceki gün Belgrad Ormanı'nda gerçekleşti. Oyuncular, Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in yönetmenliğini üstlendiği filmle ilgili konuştu.

'SABİT SAÇ RENGİM YOK'
İlk kez komedi filminde oynadığını söyleyen Yücel, "Benim için komedyen deniyor. Yani komedyen sınıfına dahil olan adamım ama bu kariyerimdeki ilk komedi filmim" dedi. Oğlu Can Yücel'in yönetmen koltuğunda oturmasıyla alakalı sorulara ise Uğur Yücel, şu yanıtı verdi: "Can'ı kamera arkasında oğlummuş gibi düşünmüyorum; yönetmen gibi davranıyorum. Can'ın yönetmen olmasını istiyordum. Babam da benim oyuncu olmamı istiyordu. Bizde hep babalar kazanıyor. Can çok iyi bir yönetmen. 'Ejder Kapanı' ve 'Benim Dünyam'da da ikinci yönetmenliğimi yapmıştı. Sinema dünyası iyi bir yönetmen kazandı." Filmde canlandırdığı karakter için saç rengini değiştiren Sinem Kobal ise "Bu saçla arkadaşlarım 17 yaşıma döndüğümü söyledi. Sabit bir saç rengim yok. Genelde oynadığımız karakterlere göre saç rengimizi değiştiriyoruz. İlk önce garipsedim ama şu an benimsedim."

'UĞUR YÜCEL'LE OYNADIĞIM İÇİN HEYECANLIYIM'
Uğur Yücel ile ilk kez birlikte oynadıklarını söyleyen Meltem Cumbul, "Komedi ve duygusal ağırlıklı bu yapımda; hayata pozitif bakan 'Leyla'yı canlandıracağım" diye konuştu. Filmde 'Selam'ı canlandıran Sarp Apak ise "Hayran olduğum Uğur Ağabey'le karşılıklı oynama fırsatını kaçırmak istemedim. Çok heyecanlıyım" dedi. 'Yaktın Beni' isimli film; 'İpek' ile evlenmek isteyen itfaiyeci 'Selam'ın yıllar sonra dayısı 'Macit'le karşılaşması üzerine kurulu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA