Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Turnaların hep uçsun baba!

Türkü Bingöl, 52 yaşına basan babası Yavuz Bingöl'e, doğum günü nedeniyle duygusal bir mektup yazdı

İŞTE TÜRKÜ'NÜN MEKTUBU
"BİR kız çocuğu için nefestir, sestir, okuldur babası. Hayatın ona öğrettiklerini öğrenmekten ibarettir. Ama en çok onun omzundaki yükleri nasıl taşıdığını, güçsüzlüğü, yenilgiyi nasıl atabildiğini izlemek güç verir insana. O sevmez kavgayı gürültüyü, çirkefliği. Yeri gelir başkaları konuşur, o susar; çığlığı bile sessizdir."

NAİFLİĞİNİ SAKLAYAMAZ
"Dağ gibidir ama o kalbinin naifliğini yine de saklayamaz... Bu çirkinliklere rağmen o hâlâ sadece şarkılar yazar, türküler söyler, sever, barışır, üretir, sarılır. İşte bu yüzden kötülük en uzak kelime. Varsın başkaları diğer yolu seçsin. Ama sen hep türkülerini söyle baba. Turnaların hep uçsun, kara trenin hiç gecikmesin..."

TURNALAR
'Ben derdimi hangi dağa/ Yüreğimi hangi suya diyemiyorum/ Sen benimsin bahar gözlüm/ Yarınlar da ikimizin, yürüyoruz/ Turnalar sevdiğim ol/ Sen benimsin bahar gözlüm/ Yarınlar da ikimizin, yürüyoruz.'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA