Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Ispanaklı fırın patates
750 gr. patates
500 gr. ıspanak yaprağı
2 adet domates
1 su bardağı kaşar peyniri
300 gr. dil peyniri
Tuz
Karabiber
Ispanağı su ilave etmeden iki dakika kavurun, suyunu sıkıp doğrayın. Tuz ve karabiber koyun. Halka doğranmış patatesleri tuzlu suda iki dakika haşlayın. Yağlanmış fırın kabının ortasına halka doğranmış domates ve dilimlenmiş dil peynirini yerleştirin. Etrafına ıspanakları koyun. Patatesleri kabın dış kenarına balıksırtı döşeyin. Tuz, karabiber ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin. 200 derece fırında pişirin.

Yufka tatlısı
2 adet yufka
1 su bardağı toz badem
1 su bardağı sıvı yağı
4 çorba kaşığı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı süt
Yufkaları düz bir zemine serin, üzerine toz bademi, tarçını ve pudra şekerini serpin. Rulo yapıp dilimleyin. Sütün içinde bir saat kadar bekletin. Kızgın sıvı yağda kızartın. Üzerine pudra şekeri serperek ya da dondurmayla servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
BİZE ULAŞIN