MALZEMELER
500 gr. kuşbaşı et
3 çorba kaşığı tereyağı
1 adet orta boy soğan
10 adet arpacık soğan
1 adet büyük boy havuç
2 adet büyük boy patates
1 çorba kaşığı salça
2 adet defne yaprağı
Yeteri kadar sıcak su
Tuz
Patates ve havuçtan yuvarlaklar çıkarıp kenara alın. Tereyağını tencereye alıp üzerine et ve sekize bölünmüş soğanı ilave edin. Et suyunu salıp çekinceye kadar karıştırarak kavurun. Üzerine arpacık soğan, patates ve havucu ilave edip beş dakika birlikte kavurun. Salçayı ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Sebzelerin üzerini örtecek kadar sıcak su, tuz ve defne yaprağını tencereye koyun. 10 dakika orta ateşte pişirip altını kısın. Et yumuşayana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin.