Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Çift yumurta ikizleri Ergenç ve Jackman

Halit Ergenç havaalanında hayranlarının kıskacında kalınca yeni imajı da gazetelere düştü malumunuz... 'Ah bu adam birine benziyor, kim kim?' derken geçtiğimiz günlerde Hugh Jackman'ın Instagram fotoğrafları aklıma geldi. Evet, Halit ile Hugh çift yumurta ikizi gibi, hık demiş birbirlerinin burnundan düşmüş! Bence bu iki aktörü buluşturmalıyız.
Hugh'un İstanbul'a gelmesine sayılı günler kalmış ne de olsa, müzikal gösterisi var.
Birkaç gün buralarda olacak, etrafta dolanacak, Kapalıçarşı, sahil hattı derken aramıza karışacak. Siz de lütfen fotoğrafa bakar mısınız; aynı değiller mi? İkisi de çevremdeki tüm orta yaş kadınlarının rüyasını süslüyor. Peki, bu iki aktörün ortak noktaları var olabilir mi diye hiç düşündünüz mü? Ben düşündüm. Biraz da tiye aldım, siz de çok ciddiye almayın.

OSMANLI ETKİSİ
İlk olarak ikisinin de ismi H ile başlıyor yani isim falcılarına göre ikisi de sakin ve durağan karakterler...
Ee aslına bakarsanız öyle; evli, barklı, çoluğunda çocuğunda, işinde gücündeler. Bu kariyer de ancak H harfinin sakinliği ile yönetilir.
İkinci benzerlik ise ikisinin de hayatında Osmanlı rüzgarı esmiş.
Hatırlarsanız; Hugh köklerinin Osmanlı'ya dayandığını, büyük büyük babasının Osmanlı topraklarından geldiğini söyleyip tekrarlamıştı; 'Evet ben Türk'üm.' Ee Halit desen; yeni nesle 'Osmanlı Padişahı kim?' diye sorsanız, Halit ağabeylerini parmakla göstereceklerdir. Ne de olsa uzun yıllar ekranda Osmanlı'yı yönetti.
Ee etkisinden de kurtulamadık milli padişahımızın...
Diğer bir benzerlik ise ikisinin de performanssever olması. Şov dünyasına pek bir meraklılar... Hatırlarsanız; geçtiğimiz aylarda Halit, kocaman orkestrasıyla sahneye çıkmıştı.
Hugh da doğaçlama konserli şovu için birkaç güne burada...
İkiside Broadway parçalarına hayran anlaşılan... Halit, Frank Sinatra'dan 'My Way'i söylerken, Hugh'da 'Singin in the Rain' ile sahne şovunu açıyor. Yani 50'li, 60'lı yılların Broadway müzikal parçaları, ikisinin de favorisi denebilir...
Hugh, 'X Men' serilerinde 'Wolverine' karakteri ile güç gösterisi yaparken, Halit ise 'Muhteşem Yüzyıl'daki Sultan Süleyman ile gücünü ortaya koyuyordu. Her iki karakter de korkusuz; dikkatinizi çekerim...
Gündelik hayatta her ikisi de spora meraklı. Görkemli 'Wolverine' yani Hugh, kaslı vücuduna sahip olmak için uykusundan kalkıp protein karışımı içiyor, uykusunda bile kaslarını çalıştırıyor. Halit'in de ondan farkı yok, hatta Halit'in bacak kasları internetteki birçok sözlüğe konu olmuş; erkekleri bile kıskandırıyor forum sayfalarında...
Özel hayatlarına bakacak olursak; her ikisi de aktris bir eşe sahip.
Hugh, Deborra Lee Furnes ile evliyken, bizim Halit de yine aktrislerimizden Bergüzar Korel ile evli...
Ben size bu iki adam ikiz diyorum, siz inanmıyorsunuz!

Pazar tavsiyesi
Avrupa yakasında balıkçı keyfi yapmaktan sıkıldınız mı? O zaman dumanı üstünde bir önerim var size. Bebek'te 17 yıldır hizmet veren Bebek Balıkçı; Anadolu Yakası'nda Bulvar 216 AVM içerisinde, size Boğaz keyfi yapma fırsatı veriyor. Mekana gidin ve Ermeni, Rum mezeleri ile kendinizden geçin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA