Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ah be Sharm göremedim seni!

Ayşe Hatun Önal ile bir heves Mısır'ın Sharm El Sheikh sahillerine uçalım, kızgın kumlardan serin sulara atlayalım, Kızıl Deniz'e dalıp çölde safari yapalım dedik. Hatta müthiş bir fotoğraf çekimi de yapacaktık. Ama hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmadı, hevesimiz kursağımızda kaldı.
Vize işlemleri için Mısır Konsolosluğu'na başvurduk ancak aradan iki hafta geçti; ne vizemizi alabildik, ne de pasaportumuzu kolaylıkla içeriden çekebildik.
Sizin anlayacağınız; elinizde uçak biletiniz, otel rezervasyonunuz olsa da vizeniz beklediğiniz tarihte elinize ulaşmayabilir. Bundan önceki yıllarda pasaport kontrolü öncesi 15 dolar karşılığı vizeyi havaalanında alırken, bugünlerde 'Gelmeyin' dercesine işinizi zorlaştırıyorlar ya da bizim şansımız yaver gitmedi. Unutmadan; başvuru esnasında ödediğimiz ücret de yandı bitti kül oldu.
Bir başka baharda görüşmek üzere Sharm El Sheikh...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA