Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ünlülerin yılbaşı programları ne?

2015'i kapamamıza son birkaç haftamız var. Durumlar böyle olunca her masadaki sohbet mevzusu da aynı: 'Yılbaşında programınız ne tatlım?' Kim, nereye gidiyor, nasıl bir gece planlıyor diye sorup soruşturuyoruz sanki aklımızı çelecek bir planın peşindeyiz... Hadi o iç gıdıklayıcı programları ile ünlüler dünyasında neler oluyor şöyle bir bakalım, hazır mısınız?

DENİZ-KUM-GÜNEŞ ÜÇLÜSÜ
Kutlama bahane, maksat dinlenmekse, 'Karda kışta yılbaşı istemem, kanım ısınsın yeter' diyorsan ritüellerden uzak deniz-kum-güneş üçlüsüne kaçabilirsiniz... Burcu Esmersoy da erkek arkadaşı Tuna Aksu ile öyle yapacak; ilk önce Miami, oradan Tulum'a geçecek... Tulum son zamanların Meksika'daki en favori tatil noktalarından... Beyaz kumlarında yoga yapmayı unutma Burcu! Ya da mevsimin ters düz olduğu, görkemli Atlantik Okyanusu'nun sert dalgalarının köpürerek kıyıya vurduğu, doğal ve vahşi bir bölgeye; Cape Town'a gidebilirsin. Hem safari rotaları ile alışılmadık bir doğanın içinde kaybolmak iyi gelebilir; mesela Özge Özpirinççi öyle yapacak... 'Çok uzağa gidemem Mert' der gibisiniz, o zaman Hande Erçel'i takip edebilirsiniz; onun da planlarında Amsterdam var. Şehri bisikleti ile keşfedip gondolla kanal turu yapacak güzel oyuncu... Peki kayak düşkünü müsünüz? O zaman Bensu Soral'ın yeni yıl planı sizi cezp edebilir. Kendisi Avusturya Alpleri'ndeki en popüler kayak kasabası Kitzbühel'de olacak. Ah Bensu'cum, oraya gitmişken Schnitzel yemeden dönme lütfen! Bir de yeni yılı evinde karşılayacaklar var; aile saadeti tadında... Onlardan biri Buse Terim, diğeri ise Belçim Bilgin. Bakalım önümüzdeki günlerde hangi ünlümüz yılbaşı planı ile şaşırtacak?

Tolgahan Sayışman
Top 5

Aralık ayının ünlü konuğu Tolgahan Sayışman. Bakalım Tolgahan'ın favori İstanbul mekanları hangisi, onunla en çok nerede karşılaşabilirsiniz? İşte hepsi burada... 1- Soho House Tepebaşı: Üyelik sistemi ile gidebildiğiniz mekanın barında Soho Mule'unuzu yudumlayabilirsiniz. 2- Papermoon Akatlar: İşadamlarının ve ünlülerin zirve yemeklerinin yapıldığı bir klasik. Açıldığı günden beri lezzetinden ödün vermeyen, her daim popüler mekan... 3- Lokma-Rumelihisarı: Boğaz'a karşı kahvaltı yapmak isteyene, şehrin en iyi sofrasını kuruyorlar. 4- Adana Dostlar Ataşehir: Adana, çöpşiş, çiğköfte üçgeninde takılmak isteyene tam bir kebap keyfi... 5- Masa-İstinye Park: Alışveriş molası vermek isteyenlerin tercihi, yenilenen mönüsü ile tekrardan revaçta...

INSTA'DA BOŞANMA, DİJİTAL DEPRESYON VE ŞARKICI-BODYGUARD AŞKI

İşte karşınızda birbirinden ünlü üç kadın ve haklarında gıybet kazanında kaynayanlar...

INSTA'DA BOŞANALIM MI?
Başrolde Öykü Çelik var. Daha boşanma haberi magazin sayfalarına düşmeden Instagram'da Öykü'nün kullanıcı adının değiştiği dikkatimi çekti...'Hayrola kuzum neden isim değişikliğine gittin?' diye Insta'da sorsam da, cevap alamadım... Meğerse kocayı ilk önce Instagram'da boşamış bizim kız... Yani neymiş; mahkemeye başvurduğun an, soluğu ilk sosyal medya hesaplarında alacakmışsın... Aslında hepimiz öyle yapmıyor muyuz? Bir arkadaşınla küsüyorsun, ilk önce arkadaş listenden çıkarıyor, üstüne block'a basıyorsun... İşinden ayrılıyorsun, daha eşe-dosta bu kararı söylememişsin, ilk olarak Instagram profilinden siliyorsun ve hemen ardından manidar, laf sokan içerikli yazılar paylaşıyorsun... Biraz kişisel gelişim kokan, hayata geri döndüğünü, nefes almaya başladığını ifade eden sözler geliyor ardından. Ee 'Instagram'ına bak kim olduğunu söyleyeyim' lafı, bu zamanlar için söylenmiş olsa gerek... Elçin Sangu ve erkek arkadaşından sonra Insta hayranların dijital depresyonuna ne demeli? Sangu geçtiğimiz günlerde bir ödül gecesine erkek arkadaşı Yunus Özdiken ile katılmış. El ele, göğsünü gererek de pozunu vermiş. Oh şükürler olsun ki fanların peşimi bırakacak Elçin... Neden mi? Geçtiğimiz hafta yazdığım yazı üzerine Elçin'in fanları saldırıya geçmişti. Şimdi sakinleyecekler çünkü senaryo hayatlar ile gerçek hayatı karıştırmamaları gerektiğini öğrendiler. Peki Instagram'da ne mi dönüyor? Hayaller Barış Arduç, gerçekler Yunus Özdiken. Evet, gerçeklerin tadını çıkarınız canlarım... Üçüncü başrolümüz de Adele, pardon Adele'in koruması Peter Van der Veen. 2005'de Mr. Europe seçilen bodyguard, çoğumuzun aklına yeni senaryo tohumları ekti. Örneğin; 1992 yapımı 'The Bodyguard' filmindeki Kevin Costner ve Whitney Houston arasındaki aşk, ikili arasında da yaşanabilir, hatta sinemada 2016 versiyonu olarak karşımıza çıkabilir. Hollywood Peter'dan daha sağlamını mı bulacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA