Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Locacılar, spor delileri ve Kylie özentileri

Sosyal hayatın yeni nesil insan modelleri ile hiç karşılaştınız mı? 2016 kasa bu tipler; eğlence şekilleri, iletişim yöntemleri ve yaşam biçimleri ile çok sıra dışı ve ilginçler. Ben de radarıma takılan üç yeni insan profilini sizinle tanıştırmak istiyorum. İşte sosyal hayatın yeni kızları ve erkekleri:
1- 'En iyi locada oturayım, şampanyalar açtırayım, gösterişin dibine vurayım ama alkol almayayım' diyen tipler. Masadaki içkilerden bir yudum bile almadan eğlenen bir tayfa var. Bu modelin en abartılı örneklerinden biri geçtiğimiz hafta sonu Karaköy'deki bir mekanda yaşandı. 50 bin liralık hesap ödeyen bİR beyefendi, şampanyalar patlatarak arkadaşları ile racona uygun eğlenmiş ama hiç içmeden... Dağıttığı bahşişler de cabası.
2- 'Spora gitmeyen kızla işim olmaz' diyen erkekler. Gece kulüpte dans ediyoruz, sporla kafayı bozan 20'likler de yanımda... Çocuklar etraflarında salınan kızlara burun kıvırıp dudak büküyor. Çünkü spora gitmeyen kızla işleri olmazmış. Ah be kızlar işiniz zor; yeni nesil erkeklerin mükemmel vücut arayışı yüzünden her biriniz ter dökmek zorundasınız.
3- Kylie Jenner kafası yaşayan Beverly Hills kızları... Kardashianların en küçüğü Kylie, bizim genç kızlara kötü örnek oluyor farkında mısınız? Kylie'yi hem Snapchat, hem de Instagram'da takipteyim... Ben Kylie'nin hayatına şöyle bir bakıp geçiyorum ancak gençlerde durum böyle değil. Genç kızlar, Kylie'nin etkisi altına giriyor ve onu rol model olarak görüyor. Gün boyunca Snapchat'ten yayın yapan Kylie'nin pahalı çantalar, pırlantalı saatler, lüks otomobiller ve sevgilisi Tyga'nın etrafında dönen hayatına hepimiz dahiliz. Kızlar da 17 yaşındaki Kylie'nin dudaklarındaki dolgudan saç kesimine, giyim kuşam zevkine kadar her şeyi kopyalayıp birer Kylie Jenner'a dönüşüyor. Tıpkı Kylie gibi rahat, umursamaz ve Beverly Hills kızlarına özenen bir genç profili çıktı ortaya.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA