Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Eşe dosta dürüm partisi

Gamze Cizreli'yi siz Big Chefs'in kurucusu olarak tanırsınız. Bense onu, Ankara'daki ilk kafesi Cafemiz'de tanıdım, hatta elinde büyüdüm desem yeridir. Sonra o da her Ankaralı gibi İstanbul'a firar etti ve işleri büyüttü. Onunkisi, tam bir başarı öyküsü. Gamze Abla, geçtiğimiz günlerde Acarkent'teki evinde bir dürüm partisi verdi. Hem İstanbul'a gelişini kutladı, hem de bu başarı öyküsünde yanında yürüyenlere teşekkür etti. Şimdilerde dorom.co ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Yerel lezzetleri, günlük ve taze ürünlerle birleştirip kendi dürümünü yaratma fırsatı tanıyan bu yeni dürüme, onlar dorom diyorlar. Ankara kafası bu işte; yeni işini bile, evinde en samimi şekilde tanıtıyorsun. Heyecanını eşle dostla en yakın temasta paylaşıyorsun. Buradan kurumsallaşıp samimiyetini yitiren mekancılara selam olsun.

KAYD GENÇ İÇİN EL ELE
Hayatta en çok neden korkuyorsunuz? Düşününce içinizi acıtan ne? Benimkisi, sevdiğim birini kanserden kaybetmek... Etrafta o kadar çok insan kanserle savaşıyor ki, çoğu zaman hayatın hızına kapıldığımız için farkına varmıyoruz acıların... Ama bu bir yöntem değil; her an duyarlı olmalı ve korktuğumuz şeyin üstüne gitmeliyiz. Ben anneannemi tanıyamadım, onu kanserden kaybettik. Belki de tüm kaçışım bu yüzden. Ben de kolları sıvadım ve Kansersiz Yaşam Derneği'nin genç ekibini kurmaya karar verdim. Eş başkanlığı yakın arkadaşım Melis Özer ile birlikte yürüteceğim. Gençlerin bu konuda bilinçlenmesi için elimizden geleni yapacağız. 25 Mayıs'ta Serdar Ortaç'ın sahneye çıkacağı, Derya- Ferhan Şensoy'un sunuculuğunu üstleneceği gecede, Barış Arduç iyi niyet elçimiz, Serenay Sarıkaya ise gönüllü destekçimiz olacak. Siz de bizimle olun ve yüzlerce insana umut olalım...

OYA AYDOĞAN'IN ARDINDAN...
Magazin gündeminin gazına şapka çıkarıyorum arkadaş! Birilerine hesap sorabilir, neyin neden yapıldığını merak edebilirsiniz ancak durum kaybolan giden bir yaşam, vefat eden bir isim olunca, artık onun üstünden magazin yapmaya hiç gerek yok. Oya Aydoğan toprağa verileli daha birkaç gün olmuşken, hala birilerini hayırsızlıkla suçluyoruz. Yok efendim Fahriye Evcen hayırsız, ilgisiz ilan ediliyor ya da Lerzan Mutlu'nun Oya Abla'ya birlikte yorumculuk yaptıkları programda çok kırıcı davrandığı yazılıyor. Arkadaş giden gitmiş, yanan canlar yanmış. Ortada annesiz kalan bir evlat var, üzgün olan sevenleri var... Oya Aydoğan'ı bu tür haberlere malzeme etmeyelim artık, ne dersiniz ?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA