Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Adam gibi adam

Ebru Şallı, adının aşk dedikodularına karıştığı Cem Yılmaz için 'adam gibi adam' demiş; Cem'i taçlandırıp puanlandırmış! Bu devirde adam gibi adam bulmak zor zanaat. Eğer doğruysa bu yazılan çizilenler, tut bırakma Ebru, Cem'in yakasını... Mevzum onların aşk meşk hayatı değil, kullanılan 'adam gibi adam' tabiri. Peki kızlar siz bu tabiri nasıl adamlar için kullanırsınız? Hadi sıralayalım... 1- Verdiği sözü tutar, dürüst olur. 2- Vicdanlı olur. Kötü durumda olana yardım eder ve empati yeteneğine sahiptir. 3- Cömert, eli açık olur, sevdiceğini şımartır. 4- Kaşı gözü başka kadınları görünce oynamaz. 5- Önce ben demez, kadınına öncelik tanır; sen der.

e-Devlet şifrenizi alın!
kullanışlı ki... Tapu bilgilerinizi, sosyal güvenlik kurumu genel sağlık sigortası bilgilerinizi, vergi borcunuzu sorgulayabiliyor hakkınızda bir mahkeme kaydı olup olmadığını bile öğrenebiliyorsunuz. Toplam 416 adet hizmetin online olarak verildiği e-Devlet'i siz hâlâ kullanmıyor ve hayatınızı kolaylaştırmıyorsanız, hemen en yakın PTT'nin yolunu tutun!

Nedir bu telefondaki taciz?
Haftanın üç günü telefonum, farklı telefon hatları üzerinden x bir varlık yönetim şirketi tarafından (ismini vermek dahi istemiyorum) defalarca kez aranıyor. Bir bankaya olan borcum bu varlık yönetim şirketine devrolmuş muş da muş muş! Ödeme yapmam konusunda gayet tehditvari bir tavırla kimlik bilgilerimi teyit ettirerek benimle iletişime geçmeye çalışıyorlar... Her seferinde borcum olmadığını beyan etmeme rağmen, 'aranmaya devam edeceksiniz beyefendi' deyip azarı yapıştırıyor! tufaya düşenler! Bunun üzerine ben de bankamı, ardından avukatımı aradım. Ne sicilimde bir borç gözüküyor, ne de hukuki olarak yaptıkları iş şeklinin doğru olduğu söyleniyor. Yok kardeşim, benim borcum harcım yok! Öyle olsa ne kredi çekebilirim, ne başka bir banka işlemi yapabilirim! İnsani tepkidir, bir de Google'dan araştırma yapayım dedim ve bloglarda, şikayet sitelerindeki formlarda paylaşılanları okudum. Kimisi bu tufaya düşüp bahsedilen borcu ödemiş; karşılığında ne ödendi belgesi alabilmiş, ne de hukuki anlamda bir temiz kağıdı. Bir de e-Devlet aplikasyonu üzerinden mahkeme dava dosyası sorgulamaya baktım; adıma açılmış ya da müdahil olduğum hiçbir dava kaydı yok! Sorarım, adını varlık yönetim şirketi olarak geçiren bu kurum veya şahıslar, beni arayıp sert bir dille nasıl para talep edebilir? Hadi onlar yapıyor, peki benim kurtulma yöntemim nedir? Bıktım, usandım düşün yakamdan!

En şık hamile Gülşen!
Gülşen'in hamile olduğunu sağır sultan bile duymuştur sanırım. Gülşen'in magazin sayfalarında boy boy fotoğrafları çıkıyor; konserini, gezmesini, tozmasını da eksik etmiyor. Geçtiğimiz günlerde hamile arkadaşlarımla 'hamile kıyafeti' konusunda lakırdarken şık hamile kıyafeti bulamamaktan yakındıklarını öğrendim. Madem öyle Gülşen nasıl bu kadar şık olabiliyor? Hem sahnede, hem de sosyal hayatında gördüğüm en şık anne adayı! Bu biraz da annenin içinden gelecek sanırım; hazır yoksa bile kendin birkaç terzi hamlesi ile üstüne yakışanı kolaylıkla yaptırabilirsin. Buradan on puan beş yıldız veriyorum Gülşen'e!

Şehir hayatına dönüş başladı!
Sonbahar kapıda, bize selam çakıyor yazın son günleri. Şehir hayatına geri dönüşler başladı. Bunu nasıl mı anladım; hemen sıralayayım!
Snapchat ve Instagram paylaşımlarında yanık teni, şık elbiseleri ile arz-ı endam eden sosyetikler, o davet senin bu davet benim gezmeye başlamışlar bile. Whatsapp grupları kuruluyor, herkes "Tatlım yeni bir saç kremi tanıtıyorum, gel mutlaka" deyip beş çayına davet ediyor.
Spor salonları tıka basa dolmuş. Özel eğitmen randevusu almak neredeyse imkansız. Günün her saati dolu her birinin. Koşu bandında ter dökenler, sahil hattında dört dönenler, ağırlıkların altında diş sıkanlar... Eee yazın günahını çıkartıyorlar.
Zayıflatan, fit tutan yemek kutuları hortlamış. Herkes kalori hesaplı öğünlerini sipariş ediyor. Yemek kutuları ile sokakta geziyor. Eh ne oldu yazın yenen lahmacunlar, midye dolmalar, içilen kokteyller, şampanyalar?
Yeni mekanlar, makyajlanıp tazelenenler de gündemimizde. Eee ne de olsa şehir hayatına dönenler ilk iş olarak yeni restoran ve barları keşfediyor. Bol bol fotoğraf yükleyip mahallemizin yeni keşfi deyip sosyal medya hesaplarından paylaşanlarla bol bol denk düşüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA