Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gece kulübüne köpekle gidilir mi?

2000'li yılların başında köpeğini her yere yanında götüren kadınları sıkça görürdük. Bu trend, şimdi yeniden hortladı! Bir de gündüzleri yetmezmiş gibi, geceleri de köpeklerini yüksek sesle müzik çalan mekanlara götürüyorlar. Çok sempatik bir hareketmiş gibi, köpeklerini kucaktan kucağa gezdiriyorlar üstelik. Peki yazık değil mi bu yavrulara?
Bu durum; hayvanseverleri ayaklandırır, delirtir, çıldırtır, saç baş yoldurtur!
Yaşadığım son olay da bunu gösteriyordu. İstanbul'un en popüler gece kulüplerinden birindeyiz... Mekanın en kalabalık saati, bangır bangır müzik çalıyor ve bir çantanın içinde Pomeranian cinsi, avuç kadar bir köpek... Çantanın içinde çaresizce durduğu yetmezmiş gibi, bir de mekanın maskotu oluyor, kucaktan kucağa dolaşıyor. Desibel patlamasından dolayı neredeyse biz sağır olacağız ama köpek sahibinin umrunda değil. Şimdi bu, bir hayvansevere yakışıyor mu? Kulüplere evcil hayvanla girilmemesi gerektiğini, önce köpek sahiplerinin öğrenmesi gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA