Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

New York’ta spor stüdyolarından gerçek gece kulübü deneyimine

Geçtiğimiz haftadan bu yana New York'un altını üstüne getiriyorum. İşte dünyanın kalbinin attığı şehirden son durum raporum:
Şehirde herkes sporla kafayı bozmuş; adım başı bir stüdyo ve ilginç deneyim salonları var. Tatil için New York'ta olsanız bile, mutlaka bu stüdyolardan grup dersi almalısınız. Derslerin ücreti 30 dolardan başlıyor. Şu aralar şehrin popüler salonları olan Gotham Gym, Dog Pound ve Aerospace'de, Victoria's Secret modelleri ile birlikte spor yapabilirsiniz. Ancak ünlülerin spor hocalarıyla çalışmak istiyorsanız, saat ücretlerinin 400-500 dolar arasında olduğunu unutmayın.
Rolling Stones hayranıysanız, Exhibitionism sergisine mutlaka gitmelisiniz. Sergide; grup üyelerinin kişisel eşyalarını, enstrümanlarını, makyaj malzemelerini ve kostümlerini görebilir, grubun dil çıkaran logosuyla poz verebilirsiniz. Sergi, 12 Mart'a kadar görülebilir.
Şehirde interaktif gösteriler, olmazsa olmaz konumunda. Hayli ilgi çekici olan 'Sleep No More' oyununu izlediyseniz, aynı ekibin ikinci gösterisi 'Then She Fell' hoşunuza gidebilir. Sihirbazlık gösterilerini sevenler, bir caz kulübü ambiyansında içkilerini yudumlarken 'The Magician'ı izleyebilir. David Copperfield gösterilerinden kat be kat daha etkileyici olan bu şov, sizi hayrete düşürecek.
New York'un en popüler barı The Blond, Soho ile Chinatown arasında yer alan bir otel barı. Mekanda; top model Gigi Hadid gibi ünlü sarışınların portrelerine rastlayabilirsiniz. Ben harika bir Gigi bardak altlığı yürüttüm! Saat 22.00'den sonra mekana elinizi kolunuzu sallayarak giremiyorsunuz, kapıdaki görevli biraz kastırıyor, benden söylemesi.
Brooklyn gece hayatı ise House of Yes'ten soruluyor. Burning Man festivaline gitmenize gerek yok; House of Yes'te bir geceliğine o kafaya girebilirsiniz. Dev bir hangarda olduğunuzu düşünün; havada taklalar atan akrobatlar, ateş yutan adamlar ve sahnede sıra dışı kıyafetlere bürünmüş DJ'ler... Peki ya mekanın müşterileri? Onları hiç anlatmayayım; hiçbirinizin gardırobunda böyle ilginç kıyafetler yoktur!Sabaha kadar dans etmek isteyenler için gerçek bir gece kulübü deneyimi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA