Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Instagram’da canlı canlı!

Bugüne kadar Instagram; filtreli hayatlarımızın, rengarenk anlarımızın fotoğraflandığı bir dijital aile albümüydü. Şimdi ise fotoğraf paylaşım sitesi algısının ötesine geçmeye hazırlanıyor ve adeta bir televizyon kanalına dönüşüyor. Biz Instagram kullanıcıları ise birer reality şov yıldızına… Instagram'ın yaptığı son yeniliği duymuşsunuzdur; artık hepimiz canlı yayındayız. Önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak olan bu yenilikle Instagram, Periscope'u hedef alıyor.
Ancak takipçileriniz, yapacağınız canlı yayınları tekrar izleyemiyor. Tıpkı Periscope'taki gibi, takipçileriniz yayınınıza bağlanıp size mesaj yazabiliyor.
Sonra da yayınınızı bitiriyorsunuz.
Peki şimdi ne olacak?
1- Ağzı olan konuşacak, herkes kendi kanalının patronu olacak. Aklına ne eserse filtrelemeden paylaşacak.
2- Canlı yayın kazaları olacak elbet.
İstemeden sarf edilen sözler, birilerinin başını yakacak.
3- En büyük bağımlılığımız olan televizyonun yüzüne bile bakmayacağız. Zaping keyfi, artık Instagram fenomenlerinin kanallarında yaşanacak.
4- Yeni fenomenler türeyecek.
Canlı yayında marifetlerini gösteren birçok isim, dijital kahramanlar olarak hayatımıza girecek.
5- Herkes yeni bir ürünü tanıtacak.
Gidilen her parti, her davet artık canlı canlı izlenecek.
6- Ve korkulan son… Snapchat, her an tarihe karışabilir! Instagram'ın canlı yayın atağı, Snapchat'i büyük sekteye uğratacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA