Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

New York’ta herkes Tarkan’ın peşine düştü

New York trend dosyası burada... Şehrin gündeminde neler var? Ne yeniyor, içiliyor? Hangi mekanlarda eğleniliyor? Türkler, New York'ta hangi ünlünün peşinde? Yeni akımlar ve dahası... Unutmadan, New York'ta hava çok sıcak. Her gün tabana kuvvet yürüyorum. Yiyorum, içiyorum, rejim yapmıyorum ama kaloriler bana vız geliyor! İşte New York'tan son gelişmeler...

GİRİŞTE ZORLANIR MIYIZ?
Uçağımız New York JFK Havalimanı'na inerken, yolcular arasındaki muhabbet şöyleydi: 'Sence pasaport kontrolü sırasında ve ülkeye girerken zorlanacak mıyız?' Arkadaşım, "ABD'ye giriş yasağı olan ülkelerden değiliz ama yine de endişeliyim" diyordu. Sanılanın aksine sorgusuz sualsiz, kolayca giriş yaptım. Hatta bana "Ne iş yapıyorsun?" diye soran görevli, "İşletmeciyim" yanıtını alınca İstanbul'a geldiğinde uğrayacağını söyledi. Korkacak bir şey yok; özgüven ve güleryüz bütün kapıları açıyor.

HAWAII YEMEĞİ ÇILGINLIĞI
Birçoğumuzda çiğ beslenme alışkanlığı yerleşmeye başladı. İlk olarak suşi hayatımıza girdi. Ardından Güney Amerika mutfağına ısındık; balık ve deniz mahsullerini limon ve lime ile marine edip mideye indirdik. Şimdilerde ise New York sokaklarında poke çılgınlığı var. Her sokak başında bir poke'cu açılıyor. Poke; Hawaii usulü salata... Başrolde ise; çiğ balık, soya, zencefil, fıstık, avokado ve buharda pişmiş pilav var. İster çukur tabakta açık suşi gibi, isterseniz dev suşiler şeklinde dürüm yapıp yiyorsunuz.

LUDLOW HOUSE
Bugüne kadar Meatpacking'deki Soho House dışında bir ikincisi yoktu. Şimdiyse herkes, Ludlow House'u yani Soho'cuların ikinci mekanını konuşuyor. Mekanın en üst katında yer alan Ducked Up; Asya mutfağı ağırlıklı ve isminden de anlaşıldığı gibi ördeğiyle ön plana çıkan bir restoran. Şu aralar şehrin en popüler adreslerinden biri.

TARKAN NEREDE TAKILIYOR?
Tarkan'ın New York konserlerinden haberi olmayan yoktur. İki gece üst üste Hammerstein Ballroom'da sahneye çıkıyor. Biletler, Ticketmaster'da 80-200 dolara satıldı. İlk konserde mekan ağzına kadar doluydu, bu akşam ise ikinci konser var. Çok şanslıysanız bilet bulmanız mümkün olabilir belki. Tarkan'ın bir haftadır New York'ta takıldığını duyan Türkler, Megastar'ın peşine düşmüş. 'Nerede kaşılaşırız da bir selfie yaparız?' diye kovalıyorlar. Unutmadan; Tarkan konserine dair detaylar ve gözlemlerimi, bir sonraki yazımda anlatacağım.

KENDALL-KIM REKABETİ
Kardashianlar'ın Soho'da Dash isimli bir mağazası var. Kim Kardashian, ayda bir kez mağazaya uğrar ve o gün kapıda uzun kuyruklar oluşur. Hayranları, Kim'i görebilmek için mağazanın önünde saatlerce bekler. Şimdi de Kim'in üvey kız kardeşi Kendall Jenner, aynı cadde üzerinde bir pop up mağaza açtı. Ablasına rakip olan Kendall, kısa süreliğine açık olan mağazada kendi tasarladığı ürünleri satmış. Hatta söylentilere göre, Dash'in satışlarını sollamış. Bakalım bu rekabetin sonu ne olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA