Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gerçek aşk, kankada saklı olabilir mi?

Pixie Lott-Oliver Cheshire çifti, GQ Türkiye dergisinin ilkbahar sayısına kapak olmuş. Uzun yıllardır sevgili olan Lott ile Cheshire, birbirlerine aşık olmadan önce çok iyi arkadaşmış. Şimdi de birlikte çok eğlenen, keyifli vakit geçiren, ortak projeler yapan, dinamik ve taze kalabilen bir çift onlar.
Hemen kafamda şöyle bir ampul yanıyor:
Acaba aşkın en doğrusu, kanka ile olan mı? Bugüne kadar birçoğumuz, gözümüzün önündeki fırsatları 'Kankam o benim ya!' dediğimiz için kaçırmış olabilir miyiz? Yalnızlığınızı sorgularken, çıkarın kağıdı kalemi, ortak hobileriniz olan arkadaşlarınızı, kankalık derecesine göre sıralayın. Belki de aradığınız aşk, onlardan birindedir... Hem ilk görüşte aşk denilen saçmalık; bir süre sonra yerini küllenmiş, sönük bir ilişkiye bırakmıyor mu? Ardından ayrılıklar gelmiyor mu?
Dergide; ikonik kankalara da yer vermişler. 'Tom ve Jerry' ile ilgili yapılan tespit çok doğru: Birbirlerinin varlık sebebi olan iki karakter. Bakmayın siz onların düşman gibi davrandığına, biri olmasa diğerinin hayatta hiçbir amacı kalmazdı muhtemelen. Biz hiç yaşlandıklarını görmedik ama ilerleyen yaşlarında sürekli didişen, huysuz ihtiyarlara dönüşecekleri şüphesiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA