Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bella’nın yemek yediği restoranda kuyruk oluştu!

Cannes Film Festivali bahane, keşif dolu bir hafta şahane! Bir hafta boyunca Cannes'ın altını üstüne getirdim, şimdi eve dönüş vakti... İşte Cannes'dan notlarım...
Cannes Film Festivali, bu yıl geçtiğimiz yıllara göre 10 gün daha önce başlamış. Bu durum, mekan sahiplerini ve Cote D'azur esnafını endişelendirse de, aslında bu bir avantaj. Sezon erken başladığına ve havalar da sıcak olduğuna göre; daha çok turist, daha çok eğlence demek.
Nicolas Tempe'nin gorilleri, Cannes'da en çok karşımıza çıkan eserler... Bu dev goriller, şehrin en popüler mekanlarında ve sokaklarda sizi selamlıyor. Küçük boyları bile çok ilgi çekici görünüyor. Fransız sanatçının eserlerini, kış aylarında Courchevel'de de görebilirsiniz.
Cannes'da Airbnb üzerinden ev tutmak daha makul. Akıllı davranıp aylar öncesinden harekete geçmek gerek. Bölgede günlüğü 200-300 TL'ye ev bulmak mümkün. Biz de öyle yaptık... Yoksa sezonun en yüksek fiyatlarına otelde kalmak zorunda kalabilirsiniz.
Çevrede en çok dikkat çeken, Tom Cruise'un 'Görevimiz Tehlike' serisinin son filmi 'Fallout'un Carlton Hotel'deki dev tanıtımı...
Temmuz ayının son günlerinde vizyona girecek filmi ben de merakla bekliyorum.
Bakalım, serinin altıncı filminde ajan 'Ethan Hunt'ın başına neler gelecek...
Cannes'ın en popüler mekanı Cosy Box... Burası, sadece festival döneminde 12 günlüğüne kapılarını açıyor. Mekanda sürekli farklı sanatçıların eserleri sergileniyor.
Sanata göz kırpan mekan, lezzetli bir mutfağa sahip.
Mönünün kapağında, mekanda eserleri sergilenen sanatçıyla ilgili bilgiler de yer alıyor.
Medusa, bu sezon yeni açılan bir kabare kulüp; interaktif şovlar sergileniyor.
Önünüzde dev bir sahne, dansçılar, sıra dışı performanslar...
Her an tempo yüksek; enerji hiç düşmüyor. Geçtiğimiz pazar günü mekanın açılış haftası şerefine, dünyaca ünlü DJ Solomun performans sergiledi.
Casa Mia da bir diğer popüler restoran. Bahçe içinde müstakil bir ev düşünün; zaten mekanın ismi de 'benim evim' anlamına geliyor. Dekorasyonu Fransız stili. Alt katta yemek yiyip üst kattaki gizli kulüpte dans edebilirsiniz.
Cannes'daki gündüz/akşam partilerinde en çok çalan ve mekandaki eğlence severleri gaza getiren parça; 'La Casa de Papel' dizisiyle tekrar popüler olan 'Çav Bella'...
Eşitsizliğe karşı bir özgürlük parçası olarak bestelenen parça çaldığında, sandalye üstüne çıkılıp dans ediliyor, şampanyalar patlıyor!
Çevrede smokinli adamlar, uzun kuyruklu elbiseler giyen kadınlar görüyorsunuz.
O zor kıyafetlerine rağmen sahil boyunca yürüyorlar. Festival insanlarının şıklığına şaşkınlıkla bakıyorsunuz.
Festivale katılan onca ünlü oyuncuya rağmen organizasyon boyunca en çok merak edilen isim top model Bella Hadid oldu. Bella'nın yemek yediği La Petite Maison'un önünde kuyruklar vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA